Galatasaray, Hakan Çalhanoğlu transferi için Inter ile görüşmelere başladı
Galatasaray, transfer girişimlerinde bulunduğu milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu transferi için Inter ile görüşmelere başladı. Inter, Hakan için için 30 milyon euro seviyelerinde bonservis geliri bekliyor.
2025.07.05 13:45 - Son Güncellenme: 2025.07.05 13:45 - Spor - HABERLER.COM
Galatasaray'ın uzun süredir girişimlerini sürdürdüğü Hakan Çalhanoğlu transferinde sıcak bir gelişme yaşandı.
GÖRÜŞMELER BAŞLADI
L'Equipe'te yer alan habere göre; Galatasaray, milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu transferi için Inter ile görüşmelere başladı. Haberde, Hakan Çalhanoğlu için "Geçtiğimiz yaz Bayern Münih'e transferi çok yaklaşan Çalhanoğlu, kulübünün onu takımda tutma kararına saygı göstermişti. Ancak bu yaz durum farklı görünüyor ve oyuncunun ayrılığına kapı açık." ifadeleri kullanıldı.
INTER'İN BONSERVİS BEKLENTİSİ
Inter'in Hakan Çalhanoğlu için istediği bonservis de belli oldu. İtalyan devinin 31 yaşındaki oyuncu için 30 milyon euro seviyelerinde bonservis geliri bekliyor.
Öne Çıkan Galeriler

Öne Çıkan Videolar
-
03:49
-
01:12
-
01:35
-
00:34
-
03:38
En Çok Okunanlar
- Bursa'da daha kötüsü yaşanacak! 72 saat...
- BDDK'dan yapılandırma kararı! Kredi ve...
- Ses geldi, tüm apartman tahliye edildi!
- Bursa'da Atış Yapı'dan mülk satın alanlar...
- Bursa'da iş yerinde feci ölüm! Ekmek...
- Bursa'da emeklilere müjde! Hizmete giriyor
- Yolda yürüyen 17 yaşındaki kıza taciz!...
- Bursa'da yılan dehşeti! Ne olduğunu...
- Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan tarihi konuşma:...
- Emine Erdoğan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın...
- Gözler Erdoğan'ın tarihi konuşmasında!...
- Bursa'da otobanda vatandaştan ceza! "Adam...
- Banka faizleri uçtu! İşte 250 bin TL'nin...
- Bursa'da mezarlıkta ilginç olay!...
- Görüntüler Afrika'dan değil Bursa'dan!