Galatasaray Göztepe maçına hazırlanıyor

Galatasaray Göztepe maçına hazırlanıyor

Galatasaray Futbol Takımı, Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında 26 Ocak Cumartesi günü deplasmanda Göztepe ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

2019.01.24 14:01 - Son Güncellenme: 2019.01.24 14:03 - Spor - HABER MERKEZİ
A
Galatasaray Göztepe maçına hazırlanıyor

Sarı-kırmızılı kulübün açıklamasına göre, Florya Metin Oktay  Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenman, teknik direktör Fatih Terim yönetiminde  yapıldı. Salonda başlayan idmanda futbolcular daha sonra sahaya çıktı. Dinamik  ısınma ile devam edilen antrenmanın ana bölümünde ise oyunsal formda taktik  çalışma gerçekleştirildi. İdman, yenilenme koşusu ve soğuma hareketlerinin  ardından sona erdi.
 
Sakatlığı bulunan Emre Akbaba, kondisyonerler eşliğinde salonda ve sahada çalıştı.
 
Galatasaray, Göztepe karşılaşmasının hazırlıklarını yarın yapacağı  antrenmanla tamamladıktan sonra İzmir'e hareket ederek mücadele öncesi bu kentte  kampa girecek.

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2019.01.24 14:01 - Son Güncellenme: 2019.01.24 14:03 - HABER MERKEZİ
A