Galatasaray Futbol Okulu start verdi

Galatasaray Futbol Okulu start verdi

Bursa Galatasaray Futbol Okulu 2013 yılı futbol eğitim çalışmaları başladı.

2012.12.13 13:08 - Son Güncellenme: 2012.12.13 13:08 - Spor - HABER MERKEZİ
A
Galatasaray Futbol Okulu start verdi

Bursa Galatasaray Futbol Okulu Basın Sözcüsü Yunus Örs, AA Muhabirine yaptığı açıklamada, geçen yıla göre bu yıl başarı düzeylerini daha üst noktalara taşımak istediklerini belirtti.
     Daha fazla çocuk ve genci eğitmek istediklerini dile getiren Örs, ''Çocuk ve gençlerin sağlıklı bir şekilde hayatlarını sürdürebilmeleri, okul başarılarını arttırarak, iyi insan yetiştirme hedeflerimizin yanında, yetenekli sporcuları Galatasaray'ın alt yapısına, aynı zamanda dünya ve Türk futboluna kazandırmak istiyoruz'' dedi.
     Yaklaşık 300 öğrencilerinin olduğunu ve çalışmaların 15'er kişilik gruplar halinde deneyimli hocalar eşliğinde devam ettiğini hatırlatan Örs, şöyle devam etti:
     ''Sosyal etkinliklerle birlikte teorik ve uygulamalı eğitimler ile sporculara kişilik ve özgüven kazandırıyoruz. Bu da okul başarısını arttırıyor. Bursa ve çevresinde 6-17 yaş arası çocuk ve gençleri geleceğin yıldızı yapmak için çalışmalara devam ediyoruz. Geçtiğimiz yıllara göre bu yıl okulda eğitim alan çocuk ve genç sporcuların sayısı katlanarak arttı. Okulumuzun doluluk oranını hemen hemen yüzde yüzlere dayandı. İlgi beklediğimizden de iyi.'' 

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2012.12.13 13:08 - Son Güncellenme: 2012.12.13 13:08 - HABER MERKEZİ
A