Galatasaray, Felipe Melo'nun doğum gününü unutmadı

Galatasaray, Felipe Melo'nun doğum gününü unutmadı

Galatasaray, Brezilya takımlarından Palmeiras'da forma giyen eski futbolcusu Felipe Melo'nun doğum gününü sosyal medyadan yayınladığı mesajla kutladı.

2019.06.26 11:40 - Son Güncellenme: 2019.06.26 11:40 - Spor - HABER MERKEZİ
A
Galatasaray, Felipe Melo'nun doğum gününü unutmadı

Galatasaray, eski futbolcusu Brezilyalı Felipe Melo'nun doğum gününü unutmadı. Sarı-kırmızılıların sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "İyi ki doğdun Pitbull Melo!" denildi. Paylaşımda ayrıca takipçilere, 'Felipe Melo'yu bir emoji ile anlatmak istersen o emoji hangisi olurdu?' soruldu. 

2011 yılında İtalya'nın Juventus takımından kiralık olarak transfer edilen ve daha sonra bonservisi alınan Melo, sarı-kırmızılı forma ile çıktığı 155 müsabakada 18 kez rakip fileleri havalandırırken, 12 de asist yaptı. Deneyimli futbolcu, Cimbom'da 3 Süper Lig şampiyonluğu, 2 Türkiye Kupası, 2 de TFF Süper Kupa sevinci yaşadı. 

36 yaşına giren Felipe Melo şu an kariyerini Brezilya ekiplerinden Palmeiras'da sürdürüyor. 

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2019.06.26 11:40 - Son Güncellenme: 2019.06.26 11:40 - HABER MERKEZİ
A