Galatasaray'da yılbaşı kutlaması

Galatasaray'da yılbaşı kutlaması

Galatasaray Spor Kulübü'nün kulüp çalışanlarına her yılsonunda düzenlediği Geleneksel Yılbaşı Buluşması, bu akşam Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena Batı VIP Lounge'da yapıldı.

2012.12.18 22:43 - Son Güncellenme: 2012.12.18 22:43 - Spor - HABER MERKEZİ
A
Galatasaray'da yılbaşı kutlaması

Yılbaşı kutlamasına Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Ünal Aysal, Divan Kurulu Başkanı İrfan Aktar, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Galatasaray Spor Kulübü çalışanları katıldı.

Gecede bir konuşma yapan Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Ünal Aysal, kulüp çalışanlarının yeni yılını kutladı ve onlara sağlıklı, mutlu bir yıl dileğinde bulundu. Altyapılar için sporda genç yaşta yaşanan sağlık sorunlarını önlemek amacıyla Hacettepe Üniversitesi işbirliği ile bir sağlık kurulu oluşturulduğundan söz eden Başkan Aysal, düzenlenen panellerde yer alan Hacettepe Üniversitesi Sağlık Kurulu Başkanı Prof. Dr. Mahmut Nedim Doral önderliğindeki ekibe birer plaket takdim etti.

Başkan Aysal, bu geceye özel olarak yapılan yılbaşı pastasını Galatasaray Divan Kurulu Başkanı İrfan Aktar ile birlikte kesti. Gece, özel tango gösterisi ve canlı müziğin ardından son buldu.

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2012.12.18 22:43 - Son Güncellenme: 2012.12.18 22:43 - HABER MERKEZİ
A