Galatasaray'da oy verme işlemi tamamlandı

Galatasaray'da oy verme işlemi tamamlandı

Galatasaray'da seçim günü. Eşref Hamamcıoğlu, Burak Elmas, İbrahim Özdemir, Yiğit Şardan ve Metin Öztürk, saat 10.00'da başlayan kongrede başkanlık koltuğu için yarışıyor. İşte canlı yayınla seçim heyecanı ve tüm detaylar

2021.06.19 15:27 - Son Güncellenme: 2021.06.19 15:28 - Spor - HABER MERKEZİ
A
Galatasaray'da oy verme işlemi tamamlandı

Galatasaray bugün 38. başkanını seçiyor. 3.5 yıldır yönetimde bulunan Mustafa Cengiz'in görev süresinin dolmasının ardından, pandemi nedeniyle aylardır ertelenen kongre, bugün saat 10.00'da Galatasaray Lisesi'nde başladı. 15:00 itibarıyla oy verme işlemi tamamlandı. 

Galatasaray Lisesi'nde gerçekleştirilen kongrede adaylardan Metin Öztürk 2, İbrahim Özdemir ile Eşref Hamamcıoğlu 3, Burak Elmas 7, Yiğit Şardan da 8 numaralı sandıkta oylarını verdi.

Kulübün eski başkanlarından Faruk Süren, Adnan Polat ve Dursun Özbek, sarı-kırmızılı takımın eski teknik direktörlerinden Hamza Hamzaoğlu ile eski futbolcular Gökhan Zan, Necati Ateş, Hakan Ünsal, Vedat İnceefe de liseye gelerek oylarını kullandı. Fatih Terim ise seçimde oy vermek için Galatasaray Lisesi'ne gelmedi.

MUSTAFA CENGİZ OYUNU KULLANDI: GALATASARAY'IN HAYRINA OLSUN

Oyunu kullanan Mustafa Cengiz ise, "Camiamız için hayırlı uğurlu olsun. Ne olacaksa Galatasaray'ın hayrına olsun. Bütün dileğimiz bu" ifadelerini kullandı. 

ÜNLÜ İSİM AYDEMİR AKBAŞ DA OYUNU KULLANDI

Yeşilçam'ın ünlü isimlerinden Aydemir Akbaş da seçimlerde oyunu kullandı.

Metin Öztürk mor, İbrahim Özdemir sarı, Eşref Hamamcıoğlu yeşil, Burak Elmas kırmızı, Yiğit Şardan ise gri renkli oy pusulasına sahip oldu.

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2021.06.19 15:27 - Son Güncellenme: 2021.06.19 15:28 - HABER MERKEZİ
A