G.Saray mı Bursa mı?

G.Saray mı Bursa mı?

Kolo Toure, sezon sonunda Manchester City'den ayrılacağını açıkladı.

2013.02.21 19:47 - Son Güncellenme: 2013.02.21 19:49 - Spor - HABER MERKEZİ
A
G.Saray mı Bursa mı?

Fildişi Sahilli futbolcu Kolo Toure'nin sezon sonunda Manchester City'den ayrılacağını açıklamasının ardından daha önce kendisiyle ilgilenen Bursaspor ve Galatasaray'a gözler çevrildi.

"TOURE İLE İLGİLENEBİLİRİZ"

Bursaspor Futbol Şube Sorumlusu Erkan Kamat, sezon başında Bursaspor'un yakından ilgilendiği ancak transferini gerçekleştiremediği Kolo Toure'nin, sezon sonunda Manchester City'den ayrılacağına ilişkin haberler çıktığının anımsatılması üzerine, şöyle konuştu:

"Kolo Toure, geçen sene de takımdan ayrılacaktı. Manchester City Menajeri Roberto Mancini onu düşünmüyordu. Öyle bir hal aldı ki biz oyuncunun kulübüyle devam etmeyeceğini öğrendikten sonra böyle bir girişimde bulunduk.

Fakat görüşmeler bir hafta sonra tıkanma noktasına geldi. Yoksa transfer edebilecek duruma gelmiştik. Mancini'nin o bölgede Kolo Toure ile devam etmek istediğini söyledikten sonra biz de vazgeçtik. Sezon sonunda aynı tiyatroları
yapmazlarsa Kolo Toure ile ilgilenebiliriz."

GALATASARAY'A GELMEK İSTİYOR

Manchester Evening News gazetesinin iddiasına göre Kolo Toure, Fildişi milli takımından yakın arkadaşı olan Didier Drogba ile beraber forma giymek istiyor. Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Fildişili oyuncu menajerinin bir takım görüşmeler yürüttüğünü ifade edildi.

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2013.02.21 19:47 - Son Güncellenme: 2013.02.21 19:49 - HABER MERKEZİ
A