G.SARAY DÜŞME HATTINDA
Aslan'ın matematiksel olarak düşme tehlikesi var.
2011.04.05 10:15 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - Spor - HABER MERKEZİ
Daha önceki yıllar düşme barajının 37'ye kadar çıktığı hesap edilirse Aslan'a en az 4 puan daha lazım. Fikstür ise hayli zor görünüyor Dibe vurdular Süper Lig'in 2. yarısındaki deplasman maçlarına göre yapılan puan cetvelinde Galatasaray son sırada yer aldı.
Ligin 2. devresinde çıktığı 5 dış saha maçında sırasıyla Bursaspor, Gaziantepspor, Büyükşehir Belediyespor, Ankaragücü ve M.P.Antalyaspor karşısında 5 yenilgi alan ve 3 gol atıp, 12 gol yiyerek eksi 9 averaja ulaşan Aslan, 2010-11 sezonunun 2. yarısında deplasmanların en kötü takımı oldu.
YENİLGİ REKORU KIRDILAR
Spor Toto Süper Lig'de tarihinin en kötü sezonunu geçiren Galatasaray, aldığı yenilgilerle de tarihe geçti.
Deplasmanda Madical Park Antalyaspor'a 3-0 yenilerek, ligde 14. mağlubiyetini gören sarı-kırmızılı takım, ligin bitmesine henüz 7 hafta kala, ''Üç Büyükler'' içerisinde bir sezonda en çok yenilgi alan takım rekorunu kırdı.
EN SON HABER.COM