Futbolcular BursasporCell için imza dağıttı

Futbolcular BursasporCell için imza dağıttı

Bursasporlu futbolcular 2. kaptan İbrahim Öztürk, Edu, Ferdinand ve Şener Özbayrak, AVEA'nın Bursaspor taraftarları için yaptığı BursasporCell'in tanıtımı için buluştu. İmza dağıtan futbolcular, Avrupa yolunda emin adımlarla ilerlediklerini söyledi.

2013.04.17 14:34 - Son Güncellenme: 2013.04.17 15:15 - Spor - HABER MERKEZİ
A
Futbolcular BursasporCell için imza dağıttı
03:34 Futbolcular BursasporCell için imza dağıttı

İLGİLİ VİDEO

Futbolcular BursasporCell için imza dağıttı

Hüseyin ALTINIRMAK-Mesut DEMİR/BURSADABUGUN.COM

Bursasporlu futbolcular bir alışveriş merkezinde düzenlenen imza gününde taraftarlarla bir araya geldi. Mesai saati olması nedeniyle imza gününde ağırlıklı olarak öğrenciler yer aldı. Yeşil beyazlı futbolcular, taraftarların forma ve atkılarını imzalarken fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi. Bazı taraftarların da kollarına imza attırdığı dikkati çekti. Bir kadın taraftar, Şener'in yanına gelerek Antalyaspor maçı için başarı dilerken, "Onların hepsi benim evlatlarım. Her maçınızda sizinle birlikteyim" dedi. Kadın taraftar da formasını tüm futbolculara imzalattı.

EDU: "SAKATLIĞIM GEÇİYOR"

ABD'li orta saha oyuncusu Edu, bu arada basın mensuplarının sorularına cevap verdi. Sakatlığının hergün iyiye gittiğini söyleyen Edu, "Günde 2 kez tedavi oluyorum. Hafta sonuna hazır olmak istiyorum. Herşeyi zaman gösterecek" dedi.

Antalyaspor maçını da değerlendiren Edu, "Takım gerçekten son iki maçta iyi performans gösterdi. Önemli iki galibiyet aldık. Maç maç bakıyoruz. Her maçı ayrı değerlendiriyoruz. Bu maç çok önemli. Artık sezon sonundaki durumumuz belli olacak. Kazanmak için gideceğiz ve kazanacağız" diye konuştu.

ŞENER: "HEDEFİMİZE ULAŞMAK İSTİYORUZ"

Bursaspor'un kanat oyuncusu Şener ise Antalyaspor maçının zor maç olacağını belirtti, "Hedefimiz Avrupa Kupaları'na katılmak. Deplasmanda oynayacağız. Zor maç olacak ama kazanmayı bileceğiz. İnşallah yenip hedefimize ulaşırız. Antalyaspor'un nasıl oynadığı önemli değil. Biz kendi oyunumuzu yansıtırsak, iyi sonuçla ayrılırız" dedi.

Kendi performansıyla ilgili yöneltilen soruya da cevap veren Şener, "Futbol bireysel bir oyun değil. Bizim için önemli olan takıma katkı verebilmek. Katkı verebiliyorsak ne mutlu bize" diye konuştu.

 

Futbolcular BursasporCell için imza dağıttı

İLGİLİ GALERİ

Futbolcular BursasporCell için imza dağıttı

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2013.04.17 14:34 - Son Güncellenme: 2013.04.17 15:15 - HABER MERKEZİ
A