Futbolcular Beşiktaş'ı yeneceklerine inanıyor

Futbolcular Beşiktaş'ı yeneceklerine inanıyor

Bursaspor'un başarılı futbolcuları İbrahim Öztürk ve Adem Koçak, Mersin İdman Yurdu karşısında güzel bir galibiyet aldıklarını belirterek, taraftarın desteğiyle Perşembe günü Beşiktaş ile oynayacakları tarihi maçı kazanacaklarını söylediler.

2011.09.19 12:02 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - Spor - HABER MERKEZİ
A
Futbolcular Beşiktaş'ı yeneceklerine inanıyor
54278-futbolcular-besiktas-i-yeneceklerine-inaniyor-4e770ec53bb2a.mp4

Mersin İdman Yurdu maçının ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan İbrahim Öztürk, Kayserispor galibiyetinin ardından Mersin İdman Yurdu maçının kendileri için çok önemli olduğunu ve sahaya bu düşüncelerle çıktıklarını söyledi. Galip gelmesini bildiklerini ifade eden Öztürk, "Üst sıraları hedefliyorsak, bu maçlardan galip ayrılmamız gerektiği bilincindeydik. Herkes elinden gelenin en iyisini yaptı. İnşallah davamı da gelecektir" dedi.

"TARAFTARIN BASKISIYLA BEŞİKTAŞ MAÇINI KAZANIRIZ"
Spor Toto Spor Ligi'nin 3. haftasında perşembe günü oynayacakları Beşiktaş karşılaşmasına değinen Öztürk, "Beşiktaş maçı zor bir maç olacak. Ligde artık kolay maç yok. Herkes puan alabiliyor. Bizim de her maçımız final olacak. Zor olacak ama içeride oynamanın avantajını kullanmak istiyoruz. Taraftarımızın da baskısıyla Beşiktaş maçının da üstesinden geleceğimize inanıyorum" diye konuştu.

ADEM KOÇAK: "3 PUAN ALMAMIZ GEREKEN BİR MAÇTI"
Bursaspor'un yeni transferi Adem Koçak ise Mersin İdman Yurdu karşılaşmasının zor geçtiğini ifade ederek, "Maçın başında geriye düştük. Ama oyun disiplininden hiç kopmadık. Neticesinde de iyi mücadele ettiğimizi düşünüyorum. Tüm takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum. 3 puan almamız gereken bir maçtı. Galip geldiğimiz için mutluyuz. Takım arkadaşlarım çok yardımcı olduğu için uyum sağlamam kolay oldu. Takıma faydalı olmaya çalışıyorum. Elimden geldiği kadar mücadele ediyorum" şeklinde konuştu. 

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2011.09.19 12:02 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - HABER MERKEZİ
A