FUTBOLCU TECAVÜZDEN TUTUKLANDI
Gebzesporlu 30 yaşındaki futbolcu, 14 yaşındaki kıza tecavüzden tutuklandı.
2011.04.14 16:14 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - Güncel - HABER MERKEZİ
Türkiye 2'nci Lig Beyaz Grup takımlarından Gebzespor'da oynayan 30 yaşındaki F.A., 14 yaşındaki bir kıza tecavüz ettiği iddiasıyla tutuklandı.
Gebzespor'a geçen sezon ortasında Fethiyespor'dan transfer olan forvet oyuncusu F.A., iddiaya göre internetteki bir paylaşım sitesinde tanıştığı F.C. ile birkaç kez Gebze'nin sahil köyü Eskihisar ile Darıca İlçesi'nde kez buluştu. Genç kızın iddiasına göre F.A., kendisini bir arkadaşının evine götürerek, tecavüz etti. Durumu ailesine anlatan F.C. polise başvurdu.
SUÇLAMALARI KABUL ETMEDİ ANCAK..
Gözaltına alınan futbolcu F.A., suçlamayı kabul etmedi. Ancak şikayetçi F.C.'nin çamaşırındaki sperm örneklerinin inceleme sonucu F.A.'ya ait olduğu kesinleşti. Bunun üzerine Aksakal dün akşam sevk edildiği Gebze Adliyesi'nde tutuklanarak cezaevine gönderildi.
F.A.,'ın tutuklanması başta spor camiası olmak üzere tüm Gebze'de şok etkisi yarattı
EN SON HABER.COM