Fuhuş kartvizitlerine "süpürgeli" tepki

Fuhuş kartvizitlerine "süpürgeli" tepki

Başkentte bir vatandaş, caddelere atılan fuhuş kartlarını protesto için yerleri süpürdü.

2017.02.13 15:56 - Son Güncellenme: 2017.02.13 15:57 - Güncel - HABER MERKEZİ
A
Fuhuş kartvizitlerine "süpürgeli" tepki

Şerife Turhal isimli vatandaş, üzerinde müstehcen fotoğrafların  bulunduğu fuhuş reklamı içerikli kartların yaygınlık kazandığını belirterek,  bunu, Cebeci'de bir kaldırımın üzerindeki kartvizitleri süpürerek protesto etti.

Sokaklardaki bu durumun yaklaşık beş senedir devam ettiğini ve bu  görüntülerden rahatsız olduğunu dile getiren Turhal, "Yollarda yürürken  utanıyoruz, ben başka ülkelere de gittim, sokaklarda böyle çirkin bir görüntü  görmedim. Utanç verici bir görüntü, kadınlar adına utanç verici kadınların  bedenlerinin böyle sokaklarda resim halinde pazarlanması...Kadın haklarından  bahsedenler 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde konuşanlar nerede?" ifadelerini  kullandı.

Yetkililere, sokaklarda ve kaldırımlarda yürümeleri çağrısında bulunan  Turhal, Hacı Bayram-ı Veli Camisi çevresi, Maltepe ve Kızılay gibi Ankara'nın  merkezi pek çok bölgesinde yürüyemez hale geldiklerini kaydetti. Sokaklarda  yürürken utandığını ve bir "anne" olarak sokağı süpürdüğünü söyleyen Turhal,  gençlerin geleceklerinin bu tür olumsuzluklar nedeniyle tehlike altında olduğunu  savundu.

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2017.02.13 15:56 - Son Güncellenme: 2017.02.13 15:57 - HABER MERKEZİ
A