Frutti Extra Cup'a ünlü yağmuru

Frutti Extra Cup'a ünlü yağmuru

Frutti Extra Bursaspor'un Alba Berlin ile oynadığı Frutti Extra Cup maçını; Turgay Erdem ile birlikte Mehmet Erbak, Levent Kızıl, Ömer Kızıl, Sezer Sezgin, Mete Öz, efsane basketbolcular İbrahim Kutluay, Harun Erdenay ve Ömer Onan gibi ünlü isimler izledi.

2021.09.15 18:26 - Son Güncellenme: 2021.09.15 18:27 - Spor
A
Frutti Extra Cup'a ünlü yağmuru

HABER MERKEZİ / BURSADA BUGÜN

Frutti Extra Bursaspor'un ev sahipliği yaptığı Frutti Extra Cup 2021 Basketbol Turnuvası'nın ilk gününde ünlü yağmuru yaşandı.
Ataevler Barış Spor Salonu'nda düzenlenen turnuvada, Potanın Timsahları'nın Eurolig ekibi Alba Berlin ile oynadığı karşılaşmaya ilgi büyüktü.
Mücadeleyi izleyenler arasında spor, siyaset ve iş dünyasından renkli isimler yer aldı.

ÜNLÜLER TRİBÜNDEYDİ

Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem ile Uludağ İçecek Başkanı Mehmet Erbak, Başkan Yardımcısı Ömer Kızıl, CEO Mete Öz, Bursaspor eski Başkanı Levent Kızıl, Frutti Extra Bursaspor Başkanı Sezer Sezgin, efsane basketbolcular İbrahim Kutluay ve Harun Erdenay, Basketbol Federasyonu CEO'su Ömer Onan, TBF Ligler Koordinatörü Turgay Çataloluk, eski basketbolcu Ufuk Pek, Bursaspor eski yöneticileri Osman Çağalıkoç, Kemal Öz ile eski futbolcu ve spor yorumcusu Sinan Engin müsabakayı izleyen isimler arasındaydı.

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2021.09.15 18:26 - Son Güncellenme: 2021.09.15 18:27 - Kübra Coşar-pasif
A