Frutti Extra Bursaspor'da Alimpijevic kolları sıvıyor

Frutti Extra Bursaspor'da Alimpijevic kolları sıvıyor

4 basketbolcuyla birlikte, bütün takımın Covid-18 testlerinin negatif çıkmasıyla rahatlayan Potanın Timsahları, Sırp Antrenör Duşan Alimpijevic yönetimdeki ilk idmanını bu akşam yapacak.

2020.11.25 14:10 - Son Güncellenme: 2020.11.25 14:11 - Spor - HABER MERKEZİ
A
Frutti Extra Bursaspor'da Alimpijevic kolları sıvıyor

HABER MERKEZİ / BURSADA BUGÜN

12 gün önce 4 basketbolcusu Covid-19'a yakalanan, 2 de sakat oyuncusu bulunan Frutti Extra Bursaspor'da, karantina süresinin sona ermesinin ardından yapılan koronavirüs testlerinin hepsi negatif çıktı.

Bu güzel haberin ardından yeşil-beyazlılar, milli aradan sonra 2 Aralık Çarşamba günü deplasmanda Afyon Belediyespor ile oynayacağı lig maçının hazırlıkları için kolları sıvıyor...

ALİMPİJEVİC BU AKŞAM İDMANA ÇIKACAK

Potanın Timsahları, Tutku Açık'ın yerine göreve getirilen Sırp Başantrenör Duşan Alimpijevic, bugün Bursa'ya gelecek ve akşam 19.30'da yapılacak idmanda takımın başında olacak.

PİVOT TRANSFERİ İÇİN KARAR VERECEK

Kendisiyle 1+1 yıllık sözleşme yapılan 34 yaşındaki Sırp antrenör, takımı gözlemledikten sonra yabancı pivot transferi konusunda kararını verecek.

HAMILTON İLE YOLLAR AYRILDI

Bu arada geçtiğimiz ay kadro dışı bırakılan, daha sonra sakatlıklar ve koronavirüs vakaları üzerine takıma dahil edilen ABD'li forvet Daniel Hamilton ile yollar ayrıldı. 25 yaşındaki basketbolcunun, bugün takımdan ayrılacağı bildirildi. Buna göre, Bursaspor'da şu an için 4 yabancı oyuncu kaldı.

NEWMAN CUMARTESİ BAŞLIYOR

Öte yandan 7 Kasım'da Bursa'da Türk Telekom'la oynanan lig maçında omzundan sakatlanan Malik Newman'ın, cumartesi günü takımla birlikte antrenmanlara katılacağı belirtildi.
Sakatlığı bulunan Kaptan Ender Arslan ile Newman'ın, 1 hafta sonra Afyon'da oynayıp oynayamayacaklarına doktorlar, son kontrollerin ardından karar verecek.

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2020.11.25 14:10 - Son Güncellenme: 2020.11.25 14:11 - HABER MERKEZİ
A