Fren yerine gaza bastı, cip bina boşluğuna düştü!

Fren yerine gaza bastı, cip bina boşluğuna düştü!

İstanbul'un Esenyurt ilçesinde meydana gelen trafik kazası, çevrede büyük paniğe neden oldu. Sürücüsünün fren yerine gaza bastığı öne sürülen cip, önce bir iş yerinin merdivenlerine çarptı, ardından takla atarak bina boşluğuna düştü. Korku dolu anların güvenlik kameralarına yansıdığı kazada, aralarında araç sürücüsünün de bulunduğu 3 kişi hafif yaralandı. Bina boşluğunda sohbet eden 3 kişinin ise hızla üzerlerine gelen aracı son anda fark ederek kaçması olası bir facianın önüne geçti.

2026.11.04 19:22 - Son Güncellenme: 2026.11.04 19:30 - Güncel - DHA
A
Fren yerine gaza bastı, cip bina boşluğuna düştü!
01:17 Fren yerine gaza bastı, cip bina boşluğuna düştü!

İLGİLİ VİDEO

Fren yerine gaza bastı, cip bina boşluğuna düştü!

Kaza, saat 14.10 sıralarında Esenyurt ilçesine bağlı Turgut Özal Mahallesi 35'inci Sokak'ta yaşandı. Edinilen bilgilere göre, S.K. yönetimindeki 06 CHZ 28 plakalı cip, sürücüsünün fren yapmak isterken yanlışlıkla gaza basması sonucu kontrolden çıktı.

Kontrolsüz şekilde ilerlemeye başlayan araç, yol üzerindeki bir iş yerinin merdivenlerine çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan cip, kısa süre içerisinde takla attı. Araç, merdivenlerin hemen yanında bulunan bina boşluğuna düşerek durabildi.

Kazanın yaşandığı noktada bulunan vatandaşlar büyük korku yaşarken, çevredeki kişiler olayın ardından hemen yardıma koştu. Cipin merdivenlere çarpmasıyla başlayan kazanın bina boşluğunda son bulması, çevredeki iş yerlerinde de paniğe neden oldu.

Bina Boşluğundaki 3 Kişi Son Anda Kaçtı

Kazanın en dikkat çekici anlarından biri ise cipin bina boşluğuna düştüğü sırada yaşandı. O esnada boşlukta bulunan 3 kişi, üzerlerine doğru hızla gelen aracı fark etti.

Aracın kontrolsüz şekilde kendilerine yaklaştığını gören vatandaşlar, saniyeler içerisinde bulundukları noktadan uzaklaşarak kurtulmayı başardı. Cipin takla atarak bina boşluğuna düşmesi sırasında yaşanan bu anlar, kazanın boyutunu gözler önüne serdi.

Bina boşluğunda bulunan kişilerin aracı son anda fark ederek kaçması, kazanın daha ağır sonuçlara yol açmasını engelledi. Olayı gören çevre sakinleri ise büyük şaşkınlık yaşadı. Kazanın ardından bölgedeki vatandaşlar, araç içerisinde ve çevresinde bulunan kişilerin yardımına koştu.

Esenyurt'taki Kazada 3 Kişi Yaralandı

Kazanın ardından çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri yönlendirildi. Kısa sürede bölgeye ulaşan sağlık görevlileri, kazada yaralanan kişilere müdahale etti.

Yapılan ilk kontrollerde, cipin sürücüsü S.K.'nın da aralarında bulunduğu toplam 3 kişinin hafif şekilde yaralandığı belirlendi. Yaralılara olay yerinde ilk müdahaleleri sağlık ekipleri tarafından yapıldı.

İlk müdahalenin tamamlanmasının ardından yaralılar, ambulanslarla hastaneye götürülerek tedavi altına alındı. Kazaya karışan araçta ve olayın meydana geldiği noktada ise inceleme gerçekleştirildi.

Cipin Bina Boşluğuna Düştüğü Anlar Kamerada

Esenyurt'ta yaşanan trafik kazasının en çarpıcı görüntüleri, çevredeki güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Görüntülerde, bina boşluğunda bulunan 3 kişinin yaklaşan cipi fark ettiği anlar yer aldı.

Kamera kayıtlarında, kontrolden çıkan aracın iş yerinin merdivenlerine çarptıktan sonra takla attığı ve merdivenlerin yanındaki boşluğa düştüğü görüldü. Cipin hızla ilerlediği sırada çevrede bulunan kişilerin tehlikeyi fark ederek uzaklaşması da görüntülere yansıdı.

Kazanın ardından polis ekipleri olay yerinde çalışma başlattı. Cipin sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesine ilişkin ayrıntıların belirlenmesi ve kazanın tüm yönleriyle aydınlatılması amacıyla inceleme başlatıldığı öğrenildi.

Esenyurt Turgut Özal Mahallesi'nde yaşanan kaza, hem çevredeki vatandaşların hem de iş yerlerinin güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerle kayıtlara geçti. Takla atan cipin bina boşluğuna düştüğü olayda 3 kişi hafif yaralanırken, boşlukta bulunan diğer 3 kişinin son anda kaçması kazanın daha ağır sonuçlanmasını önledi.

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2026.11.04 19:22 - Son Güncellenme: 2026.11.04 19:30 - DHA
A