Fransa'da esrarengiz vahşet

Fransa'da esrarengiz vahşet

Fransa'nın doğusunda Annecy Gölü yakınlarında dört kişinin cesedi bulundu. Kurbanların ateş edilerek öldürüldüğü bildirildi.

2012.09.05 21:59 - Son Güncellenme: 2012.09.05 22:01 - Dünya
A
Fransa'da esrarengiz vahşet

Polis yetkilileri, Haute Savoie bölgesinde meydana gelen olayda, iki erkek ve bir kadın cesedinin İngiltere plakalı BMW marka bir otomobilin içinde bulunduğunu aktardı. Otomobilin az ilerisinde bir de bisiklet sürücüsünün ölü bulunduğu belirtildi.

10 yaşından küçük olduğu tahmin edilen bir kız çocuğunun da ağır yaralı olarak yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındığı ifade edildi.

KİMLİKLERİ HENÜZ BELLİ DEĞİL

Saldırının aslında bir silahlı soygun olabileceği ihtimali ortaya atıldı.

Polis kurbanların kimlikleriyle ilgili bir açıklama yapmazken soruşturmanın devam ettiğini bildirdi. Ancak araçtakilerin tamamının aynı aileden, İngiliz vatandaşları oldukları tahmin ediliyor.

Bisiklet sürücüsünün ise olaya müdahale etmek istediği ya da saldırının görgü tanığı olduğu için öldürüldüğü düşünülüyor.

Cesetleri fark edip polise haber veren kişinin de oradan geçmekte olan bir bisiklet sürücüsü olması da bu ihtimali güçlendiriyor.

TURİSTİK BİR BÖLGE

Annecy Gölü özellikle yüzme ve su sporları meraklıları için popüler bir turistik bölge olarak biliniyor.

Cesetlerin bulunduğu otopark, ıssız ve ormanlık bir arazide bulunuyor.

Bölgenin 60 kadar polis tarafından kordona alındığı belirtildi.

İngiltere Dışişleri Bakanlığı da bir açıklama yaparak silahlı saldırı haberleri konusunda bilgi sahibi olduklarını ve olayı incelediklerini ifade etti.

Diğer Dünyadan Haberler için tıklayın


2012.09.05 21:59 - Son Güncellenme: 2012.09.05 22:01 - Zeynep Çelik
A