Formamı ve taraftarı çok özledim

Formamı ve taraftarı çok özledim

Bursaspor'un başarılı savunma oyuncusu Serdar Aziz, forma giymeyi çok özlediğini ve Fenerbahçe maçı ile birlikte çıkışa geçeceklerini söyledi.

2012.10.11 10:14 - Son Güncellenme: 2012.10.11 10:14 - Spor
A
Formamı ve taraftarı çok özledim

Yeşil-beyazlı taraftarlara da çağrıda bulunan Serdar, "Bu şehrin çocuğu cefakardır. İyi günde de kötü günde de destek bekliyoruz" dedi.
Yeşil-beyazlı ekibin genç defans oyuncusu Serdar Aziz, İHA muhabirine yaptığı açıklamada, sakatlığının son durumu ile ilgili bilgi verdi. Takımın antrenman seviyesine yetişmek için izin günlerinde de çalıştığını söyleyen Serdar Aziz, "Şuan sakatlığım iyiye gidiyor. Takımla birlikte çalışmalara başlayacağım. İnşallah hafta içi bir aksilik olmazsa ve hocamda şans verirse Fenerbahçe maçında forma giymek istiyorum" diye konuştu.

"TAKIMIN KÖTÜ PERFORMANS SERGİLEMESİ SADECE DEFANSA BAĞLI DEĞİLDİR"
Son dönemde defans hattında yaşanan bireysel hataların hatırlatılması üzerine ise Serdar, "Bu konuda yorum yapmak elbette bana düşmez. Ancak şuan takımımızda Türkiye'nin en iyi iki stoperi oynuyor. Eleştiriler her zaman oluyor. Ben iyi oynadığım dönemlerde de eleştirilmiştim. Takımın kötü performans sergilemesi sadece defansa bağlı değildir. Sonuçta takım oyunu oynuyoruz ve herkes elinden gelen mücadelenin en iyisini sahaya yansıtmak için çalışıyor" şeklinde konuştu.
Ligde ilk 7 haftalık periyotta istedikleri sonuçları alamadıklarını ve kendilerine yakışmayan yerde olduklarını vurgulayan Serdar, "Bu sezon inişli çıkışlı bir grafiğimiz var. Son dakikalarda gol yeme şanssızlığımız maalesef sürüyor. Bursaspor'a kesinlikle yakışmayan bir konumda bulunuyoruz" ifadelerini kullandı.

"ONLAR BÜYÜKSE BİZ DAHA DA BÜYÜĞÜZ"
Süper Lig'de Fenerbahçe maçı ile birlikte zorlu bir seriye gireceklerinin hatırlatılması üzerine Serdar, "Önümüzde Fenerbahçe maçı ile birlikte başlayan zorlu ve önemli maçlar var. Ancak hiçbir takımdan korkumuz yok. Onlar büyük takımsa biz daha da büyüğüz. Kimseden çekinmiyoruz. Her maçımıza 3 puan için çıkıyoruz. Fenerbahçe maçından da galibiyet ile ayrılacağımıza inanıyorum" açıklamasında bulundu.

"BU ŞEHRİN ÇOCUĞU CEFAKARDIR"
Ligde istedikleri performansı sergileyemedikleri için taraftarların kırgınlığı olduğunu ifade eden Serdar, "Bizim en büyük destekçimiz taraftarımız. Taraftarımızın desteği ile şampiyonluk yaşadık. Onlar yanımızda olduğu zaman başarılı oluyoruz. Bu şehrin çocuğu her zaman cefakardır. Ben gerçek bir Bursasporlu olarak iyi günde de kötü günde de takımımı televizyon başında değil, tribünde desteklemeyi tercih ederdim. Küslükler elbette olabilir ama birlik olup biran önce toparlanmamız gerekiyor" diye kaydetti.

"ŞAMPİYON OLMAMAK İÇİN NEDEN YOK"
Şampiyon oldukları sezon ilk 7 haftalık süreçte de benzer bir performans sergilediklerini vurgulayan başarılı stoper, "Şampiyon olduğumuz sezonda yine benzer bir tablo vardı. Şuan liderle aramızda yalnızca 5 puan var. Bu sezon 2. şampiyonluğumuzu yaşamamak için hiçbir neden yok" dedi.
"TARAFTARI ÇOK ÖZLEDİM"
Formasından uzun süre uzak kaldığını ve yeşil beyazlı taraftarları çok özlediğini belirten Serdar, sözlerini şöyle tamamladı:
"Sakatlığım uzun sürdüğü için eski performansıma dönmem biraz zaman alabilir. Ancak daha fazla sorumluluk alarak eski performansıma ve formama biran önce kavuşmak istiyorum. Formamı, taraftarlarımızı ve futbolu çok özledim."

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2012.10.11 10:14 - Son Güncellenme: 2012.10.11 10:14 - Yağmur
A