Flicker'da yeni dönem

Flicker'da yeni dönem

Flickr, iPad'lerde çalışacak uygulamasını yayınladı. Popüler fotoğraf paylaşım platformunun daha önce sadece akıllı telefonlarda çalışan bir uygulaması vardı.

2014.10.20 14:01 - Son Güncellenme: 2014.10.20 14:01 - Teknoloji - HABER MERKEZİ
A
Flicker'da yeni dönem

Popüler fotoğraf paylaşım sitesi Flickr, iPad platformunda yer almaya karar verdi.

Geliştirdiği iPad Uygulaması kapsamında kullanıcılarına fotoğraf filtreleme imkanı sunan Flickr'ın, daha önce sadece akıllı telefonlarda çalışan bir uygulaması bulunuyordu.

Uygulama, Apple'ın akıllı cihazlar için geliştirdiği yeni işletim sistemi iOS 8'e sahip iPad'lerde çalışacak. Flicker'ın yeni uygulamasının, diğer markaların tablet modellerine uyumlu versiyonunun ne zaman piyasaya sürüleceği şu an için bilinmiyor.

İlk olarak 2004'te kullanıma giren Flickr'ın yaklaşık 90 milyon kayıtlı kullanıcısı bulunuyor. Sitede her gün yaklaşık 3,5 milyon fotoğraf paylaşılıyor.

Diğer Teknoloji ve Bilim Haberleri için tıklayın


2014.10.20 14:01 - Son Güncellenme: 2014.10.20 14:01 - HABER MERKEZİ
A