Flaş Flaş Flaş Bursa'da ortalık karıştı

Flaş Flaş Flaş Bursa'da ortalık karıştı

Bursa'da, IŞİD'in Kobani'ye saldırılarını protesto etmek isteyen grup ile polis arasında arbede çıktı.

2014.10.07 15:54 - Son Güncellenme: 2014.10.08 11:20 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Flaş Flaş Flaş Bursa'da ortalık karıştı


Kent Meydanı'nda toplanan HDP üyeleri, terör örgütü IŞİD'in Kobani'ye yönelik saldırılarını protesto etti. Yaklaşık 100 kişilik grup önce oturma eylemi yaptı. Grup, PYD lehinde sloganlar atarken, Öcalan'ın posterini açtı. Gösteriler sırasında polis geniş güvenlik tedbirleri aldı.

O esnada meydana gelen başka bir grup, karşıt sloganlar atmaya başlayınca ortalık bir anda gerildi.

HDP yanlıları bu gruba ve polislere taş atmaya başladı. Polis, Toma ile eylemcilere müdahale ederken, grup etrafa dağıldı. Köşe başlarından taş atmaya devam eden göstericiler, çevre esnafı ve vatandaşlara da zarar verdi. Taş isabet eden bazı gazeteciler yaralandı.

Polisin gaz bombası kullandığı olaylarda Kent Meydanı adeta savaş alanına döndü. Bölgeye çok sayıda takviye kuvvet sevk edilirken, karşıt görüşlülerin arasında kalan HPD'lilerden bir kişi linç edilmek istendi.

 

FLAŞ... FLAŞ... EMEK MAHALLESİ KARIŞTI!

BURSA'DA PKK'LILAR HALK OTOBÜSÜNÜ TAŞA TUTTU

Bursa'da ortalık karıştı

İLGİLİ GALERİ

Bursa'da ortalık karıştı

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2014.10.07 15:54 - Son Güncellenme: 2014.10.08 11:20 - HABER MERKEZİ
A