Film gibi soygunun şüphelileri yakalandı

Film gibi soygunun şüphelileri yakalandı

Hadımköy'de bir hafta önce bir banka şubesinde meydana gelen silahlı soygunun failleri oldukları tespit edilen 4 kişiden ikisi yakalandı. Soygun anının güvenlik kameralarına takılan görüntülerinin ise film sahnelerini aratmadığı görüldü. Polis firardaki 2 kişiyi yakalamak için operasyonları sürdürüyor.

2013.10.16 10:03 - Son Güncellenme: 2013.10.16 10:04 - Güncel - HABER MERKEZİ
A
Film gibi soygunun şüphelileri yakalandı

 

Hadımköy'de bir banka şubesine  silahlı 2 kişi girmiş, 2 kişi de çevrede gözcülük yapmıştı. Bankaya girenler güvenlik görevlisi ve içerde bulunanları etkisiz hale getirmiş, daha sonra bankoya fırlattıkları spor çantaya doldurulan 7 bin 300 lira ile hızla olay yerinden kaçmışlardı.

Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından olayla ilgili başlatılan soruşturmada güvenlik kamera görüntülerini inceleyen polis, soyguncuların kaçtığı aracın plakasını tespit etti. Kiralık olduğu tespit edilen otomobilin izini süren dedektifler, soygundan 4 saat sonra şüphelilerden 2'sinin izini buldu. Adresleri tespit edilen şüpheliler Kenan Ş.(43) ile Orhan Ç.(34) gözaltına alındı. Gasp Büro Amirliği tarafından sorgulanan şüphelilerden kahvecilik yapan Kenan Ş.'nin geçtiğimiz Nisan ayında Esenyurt'ta meydana gelen ve yaklaşık 1 milyon liranın çalındığı başka bir banka soygunuyla ilgili gözaltına alındığını tespit etti. Kenan Ş.'nin bu olayla ilgili çıkarıldığı mahkeme tarafından serbest bırakıldığı öğrenildi. Poliste işlemleri tamamlanan şüpheliler adliyeye sevk edildi.

Yetkililer olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü firarda olan kimliği tespit edilen iki kişinin yakalanması için operasyonların sürdüğünü belirttiler.

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2013.10.16 10:03 - Son Güncellenme: 2013.10.16 10:04 - HABER MERKEZİ
A