"Fikstür bizim için farketmez"

"Fikstür bizim için farketmez"

BURSASPOR teknik direktörü Hikmet Karaman, bugün çekilen 2013-2014 futbol sezonunun fikstürünü kulübün internet sitesinde değerlendirirken, "Biz büyük takımsak, çekilen fikstür bizim için fark etmez" dedi.

2013.07.17 16:58 - Son Güncellenme: 2013.07.17 16:59 - Spor - HABER MERKEZİ
A
"Fikstür bizim için farketmez"

Hikmet Karaman, fikstürle ilgili olarak şu değerlendirmeyi yaptı:

"Bursaspor Avrupa takımı. Şehir olarak son 4 senesindeki gelişmeyle şampiyonluğu kazanmış takım olarak Anadolu'dan farklı. Bazen fikstür çekimlerinde şöyle durum oluyor; Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray üst üste gelebiliyor. Kadrosu geniş olmayan takımlar peş peşe bu maçlarda fizik olarak, sakatlık olarak, kart olarak dezavantaj yaşıyorlar. İlk maçımız Eskişehirspor'la. İkinci maç da Galatasaray ile içeride. İyi başlamak gerekiyor. Ondan önce bizim Şampiyonlar Ligi maçlarımız var. Evet lig çok önemli ama ligden önce vereceğimiz sinyal ve alacağımız sonuçlar da önemli."

FREY'İ ÖVDÜ

Yeni kalecileri Frey ile ilgili değerlendirmede de bulunan Hikmet Karaman, bu konuda şunları söyledi:

"Frey'in ilk bırakmış olduğu gözleme bakarsak, 3-4 tane çıkardığı top var ki farklı uzanış stili var. Orada ne kadar deneyimli ve tecrübeli olduğunu gösteriyor. Transferlerimiz önemli isimler. Ama bundan sonra artık top bizde. Bir futbolcu daha bekliyoruz. Yönetimimiz, jest yapabilir. Şu ana kadar iyiyiz. Oyuncularımız müthiş çalışıyor."

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2013.07.17 16:58 - Son Güncellenme: 2013.07.17 16:59 - HABER MERKEZİ
A