Fethiyespor'dan Ahmet Çakar'a kırmızı bikini
ZİRAAT Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe karşısına 'Yüce Atatürk' yazan tişörtlerle çıkan Fethiyespor'u, "İnşallah küme düşerler" sözleriyle eleştiren Ahmet Çakar'a, Fethiyesporlu taraftarlar yeni yıl hediyesi olarak 'noel anne' süslemeli kırmızı bikini gönderdi.
2013.12.15 16:52 - Son Güncellenme: 2013.12.15 16:53 - Spor - HABER MERKEZİ
PTT 1'inci Lig ekiplerinden Fethiyespor'un 4 Aralık'ta Ziraat Türkiye Kupası 4'üncü turunda 2-1 kazandığı Fenerbahçe maçına 'Yüce Atatürk' yazan tişörtlerle çıkmasını eleştiren futbol yorumcusu ve eski hakem Ahmet Çakar'ın, "Sırf Fenerbahçe'ye şirin gözükmek için böyle bir yazıyla sahaya çıktılar. Atatürk'ü kimse istismar edemez. Yemişim Fethiye'yi, inşallah küme düşerler" sözleri, Fethiyesporlu taraftarların tepkisine neden oldu. Tepkilerini o günlerde sosyal medya üzerinden duyurmaya çalışan taraftarlar, yeni yılın yaklaşmasıyla birlikte farklı bir yola başvurdu.
YENİ YIL HEDİYESİ KIRMIZI BİKİNİ
Ahmet Çakar'a yeni yıl hediyesi olarak noel anne süslemeli kırmızı bikini alan taraftarlar, hediyeyi postaya vermeden önce Fethiyespor Store'da da basın mensuplarına gösterdi. Taraftarlar, hediye paketini Ahmet Çakar'ın spor yorumculuğu yapptığı televizyon kanalına gönderdi.
Çakar'ın 4 Mart 2008'de oynanan Fenerbahçe- Sevilla karşılaşması için "Fenerbahçe Sevilla'yı elerse bikini giyeceğim" diyerek Türkiye'ye söz verdiğini hatırlatan taraftarlar, Çakar'dan bikini sözünü, gönderdikleri hediyeyle tutmasını istedi.
'GÜLE GÜLE GİYSİN'
Ahmet Çakar'ın şov yaptığını söyleyen Fethiyespor Tribün Lideri Murat Bayat, "Yüce Atatürk olmasaydı o