Ferdi Tayfur'un 40. günü için mevlit okutulacak
2 Ocak'ta hayatını kaybeden ünlü sanatçı Ferdi Tayfur'un vefatının üzerinden bir ay geçti. Tayfur'un cenazesine binlerce hayranı katılmış, sanatçının kaybı büyük bir üzüntü yaratmıştı. Sanatçının yeğeni Şirin Gözalıcı, 12 Şubat tarihinde Ferdi Tayfur'un vefatının 40. günü için mevlit okutulacağını duyurdu.
2025.02.03 12:43 - Son Güncellenme: 2025.02.03 12:44 - Magazin - HABER MERKEZİ
Muğla'nın Marmaris ilçesinde 15 Aralık 2024'te rahatsızlanan ve 2 Ocak 2025'te hayatını kaybeden arabeskin güçlü sesi Ferdi Tayfur'un vefatı, sevenlerini büyük bir üzüntüye boğdu. Tayfur'un cenazesine binlerce hayranı katılırken, cenaze töreninde yaşanan gerilimler ve Tuğçe Tayfur'un açıklamaları da uzun süre gündemde kaldı.
Tuğçe Tayfur, babasının ölümünün ardından yaptığı açıklamada, "Size sadece şunu diyebilirim ki babam bana son kez tebessüm etti, ben babamın yanakları al al yüzünde tebessümüyle vedalaşıp, uğurladım onu. Babamın bana yaptığı son babalığı anlatmayı çok isterdim" demişti.
Tayfur'un vefatının üzerinden bir ay geçmesinin ardından, Ferdi Tayfur'un yeğeni Şirin Gözalıcı sosyal medya hesabından önemli bir paylaşımda bulundu. Gözalıcı, Tayfur'un ölümünün 40. günü için 12 Şubat 2025 tarihinde İstanbul'da mevlit okutulacağını açıkladı.
MEVLİT DETAYLARI
Gözalıcı, paylaşımında şu ifadeleri kullandı: "2 Ocak 2025 tarihinde kaybettiğimiz, ailemizin çınarı Sayın Ferdi Tayfur'un vefatının 40. günü için 12 Şubat Çarşamba günü saat 18:00'de Levent Barbaros Hayrettin Paşa Camii'inde mevlit okutulacaktır. Tüm dostlarımıza ve sevenlerine duyurulur."
Öne Çıkan Galeriler

Öne Çıkan Videolar
-
01:04
-
04:51
-
01:17
-
00:31
-
00:45
En Çok Okunanlar
- Bursa'da da mağazaları var! Dünyaca ünlü...
- Bursa'da kaçak yapılar yıkılıyor!
- Bingöl'de yolcu otobüsü devrildi: Ölü ve...
- Bursa sınırında ceset alarmı!
- Güvenlik görevlisi banka içerisinde...
- 440 gün sonra yakayı ele verdi: Evi ile iş...
- Bursa'da deprem riski büyüyor! İşte aktif...
- Emeklinin bayram ikramiyesi tarihi belli...
- Bursa merkezli 'silahlı organize suç...
- Alman devi Türkiye'de işten çıkartma...
- Kahramanmaraş'ta katliam gibi kaza
- Türkiye'de il il zeytin ağacı sayısı belli...
- Bursa'da restoran alevlere teslim oldu,...
- Kaçak yapısı yıkılan şahıs Cumhurbaşkanına...
- Mudanya'ya yeni stadyum müjdesi