Fenerbahçeli yıldıza 10 milyon Euro

Fenerbahçeli yıldıza 10 milyon Euro

Arthur'u satan Gremio, Fenerbahçe'nin Brezilyalı yıldızı Giuliano'yu gözüne kestirdi. Güney Amerika ekibinin 10 milyon euro'luk bir teklif yaptığı iddia edildi.

2018.07.30 09:50 - Son Güncellenme: 2018.07.30 09:52 - Spor - HABER MERKEZİ
A
Fenerbahçeli yıldıza 10 milyon Euro

Brezilya'dan sürpriz bir iddia geldi. Artur'u 31 milyon euroya Barcelona'ya, Bolanos'u ise 2.57 milyon euro'ya Meksika'ya satan Gremio'nun, Giuliano'yu geri istediği haberi gündeme geldi. Esportesi Interativo kanalı işin resmiyete döküldüğünü belirtti.

İddiada Brezilya'da transfer tahtasının Salı günü kapanacağı, Gremio'nun, Teknik Direktör Renato Gaucho'nun isteğiyle Fenerbahçe'ye teklif yaptığını duyurdu. Zenit'e gitmeden önce Gremio'da forma giyen Giuliano'nun da Brezilya Milli Takımı'na seçilebilmek için ülkesine dönmeye sıcak baktığını belirtti.

Sambacı, 2018 Dünya Kupası için kadroya çağrılmamıştı. Bu transfer gelişmesinde teklif edilen bonservis bedeliyle ilgili ayrıntı verilmedi.

Teklifin 10 milyon euro olduğu konuşuluyor.

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2018.07.30 09:50 - Son Güncellenme: 2018.07.30 09:52 - HABER MERKEZİ
A