''Fenerbahçe'nin başarısını tüm Türkiye istiyor''

''Fenerbahçe'nin başarısını tüm Türkiye istiyor''

Çaykur Rizespor'un teknik direktörü Mustafa Denizli,"Fenerbahçe'nin finale çıkması sadece Fenerlilerin istediği bir şey değil, tüm dünyada yaşayan Türklerin istediği bir şeydir" dedi.

2013.05.02 14:11 - Son Güncellenme: 2013.05.02 14:11 - Spor - HABER MERKEZİ
A
''Fenerbahçe'nin başarısını tüm Türkiye istiyor''

PTT 1. Lig'in bitimine iki hafta kala Spor Toto Süper Lig'e yükselmeyi garantileyen Çaykur Rizespor'un teknik direktörü Mustafa Denizli, kendilerine inanarak bu günlere geldiklerini söyledi.
 
Çaykur Rizespor, hafta sonu oynayacağı Bucaspor maçı hazırlıklarını Mehmet Cengiz Tesisleri'nde gerçekleştirdiği antrenmanla sürdürdü. Takım, antrenmanda düz koşunun ardından kondisyon çalıştı.

Antrenman öncesi gazetecilere açıklamalarda bulunan teknik direktör Mustafa Denizli, Çaykur Rizespor'un 5 yıl aradan sonra Süper Lig'e çıkmasını değerlendirerek, "Önceki yıllarda niye şampiyon olunamadı bilmiyorum ama biz kısa dönemde yoğun işler yapmaya başladık. Mevcut kadromuza yeni takviyeler yaptık." diyerek şunları söyledi:

"Oyuncularımız takıma çok çabuk uyum sağladı. Kendimize güvenerek ve inanarak bu günlere geldik. Bu bizim için büyük bir keyif. Kalan haftaları rahatlıkla yaşayabileceğiz. Bir üst lige çıkma stresinin sezon sonu olmadan gerçekleştirilmesi bize bir rahatlık getirdi. Biz kalan iki haftayı da kayıpsız atlatarak sezonu ligin zirvesinde puan cetvelinin başında bitirmek istiyoruz."

Çaykur Rizespor'a gelme gerekçelerinden bir tanesini gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadığını dile getiren Denizli, "10 yıl önce radikal bir karar almış ve futbol yaşamımda kendimi borçlu hissedebileceğim bir ligin olmamasını istemiştim. Bu kararımı ve projelerimi Rize'de gerçekleştirebileceğimi düşündüğüm için buraya geldim. Projelerimden biri olan takımı Süper Lig'e taşıma hedefini gerçekleştirdiğim için mutluyum. Fenerbahçe'de 2., Beşiktaş'ta 3. kez şampiyonluk yaşadım ama bir ikinci lig takımını Süper Lig'e taşıma başarısı benim için bir ilk oldu" dedi.

"Fenebahçe'nin başarısını tüm Türkiye istiyor''

Mustafa Denizli, UEFA Avrupa Ligi yarı final rövanşında bu akşam Portekiz'in Benfica takımı ile karşılaşacak olan Fenerbahçe'nin Türk futbolu adına büyük bir ş başardığını ifade ederek, şöyle dedi:

"Fenerbahçe'nin finale çıkması sadece Fenerbahçelilerin istediği bir şey değil, tüm dünyada yaşayan Türklerin istediği bir şeydir. İnşallah bunu başarır. 1-0'lık sonuç Fenerbahçe'nin peşinen finale çıktığını göstermez. Kadıköy'deki performansını bu akşam oynayacağı maçta da gösterebilmeli."
 

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2013.05.02 14:11 - Son Güncellenme: 2013.05.02 14:11 - HABER MERKEZİ
A