Fenerbahçe'nin 70 milyon euro'luk planı

Fenerbahçe'nin 70 milyon euro'luk planı

Fenerbahçe'de gözler sezon sonuna çevrilirken sarı-lacivertliler transfer gündemindeki üç oyuncu Ozan Tufan, Attila Szalai ve Altay Bayındır'ı düşük ücretlere bırakmak istemiyor.

2021.04.02 10:14 - Son Güncellenme: 2021.04.02 10:14 - Spor - HABER MERKEZİ
A
Fenerbahçe'nin 70 milyon euro'luk planı

Fanatik'te yer alan habere göre Fenerbahçe, takımdaki gözde oyuncuları ancak yüksek bedeller karşılığında bırakmayı düşünüyor. Sarı-lacivertliler performansıyla dikkat çeken Ozan Tufan için 20 milyon euro istiyor. İngiliz basınında Liverpool ile adı anılan Ozan Tufan, Letonya maçı öncesi basın toplantısında verdiği demeçte de Premier Lig'de oynamak istediğini vurgulamıştı.

Fenerbahçe'de dikkat çeken bir diğer isim ise Attila Szalai. Ocak ayında Apollon Limassol'den transfer edilen Macar stoperin adı ülkesinin basınında Leicester City ile anıldı. Fenerbahçe'nin ise oyuncu için 25 milyon euro talep ettiği öne sürüldü.

Fenerbahçe'de transferin bir diğer gözdesi ise kaleci Altay Bayındır. Bu sezon yaptığı kurtarışlarla Fenerbahçe'nin en önemli performanslarından birine imza atan Altay Bayındır'a Ajax ve Tottenham'ın ilgi gösterdiği iddia edildi. Fenerbahçe 22 yaşındaki oyuncuyu takımda tutmak istese de gelecek teklife göre durum değişebilir. Sarı-lacivertliler genç oyuncu için 25 milyon euro civarında bir ücret bekliyor.

Fenerbahçe'nin üç oyuncu için belirlediği bonservis ücretleri sağlanırsa sarı-lacivertliler Ozan Tufan, Attila Szalai ve Altay Bayındır üçlüsünden yaklaşık 70 milyon euro'luk gelir bekleyecek.

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2021.04.02 10:14 - Son Güncellenme: 2021.04.02 10:14 - HABER MERKEZİ
A