Fenerbahçe-Monaco maçının İstanbul'da oynanmasında bir sakınca yok

Fenerbahçe-Monaco maçının İstanbul'da oynanmasında bir sakınca yok

Fenerbahçe Yönetimi: "Maçın oynanmasına dair herhangi bir problem bulunmamaktadır"

2016.07.18 18:57 - Son Güncellenme: 2016.07.18 18:57 - Spor - HABER MERKEZİ
A
Fenerbahçe-Monaco maçının İstanbul'da oynanmasında bir sakınca yok

Şampiyonlar Ligi ön eleme turunda Fenerbahçe ile eşleşen Monaco'nun Türkiye'de yaşanan olaylar nedeniyle İstanbul'a gelmek istemediği iddia edilmişti.

Ancak bugünkü temaslardan sonra Fransa temsilcisinin idarecilerinin İstanbul'a gelerek stad lokasyonu ve otel bakacakları belirtildi.

Sarı-lacivertli kulüp, Monaco maçıyla ilgili resmi internet sitesinden bir açıklama yayınlayarak ilk maçın 26 Temmuz'da İstanbul'da oynanmasının bir sakınca oluşturmadığını belirtti. 

Yapılan açıklama şöyle: "Şampiyonlar Ligi 3. Ön eleme turundaki rakibimiz AS Monaco ile, önümüzdeki hafta İstanbul'da oynayacağımız karşılaşmayla ilgili olarak, Monaco kulübü yetkilileri bu hafta İstanbul'a gelecekler ve rakibimizin konaklayacağı otelle ilgili ve maça dair diğer işlemleri gerçekleştireceklerdir. Maçın oynanmasına dair herhangi bir problem bulunmamaktadır."

Fenerbahçe Prag'a gitti

Fenerbahçe yarın Sparta Prag ile deplasmanda yapacağı özel karşılaşma için Çek Cumhuriyeti'ne gitti. 

Sabiha Gökçen Havaalanı'ndan kalkan özel uçak ile Prag'a uçan sarı-lacivertli takım sabah ise Samandıra'da çalıştı.

Generali Arena'da oynanacak Sparta Prag-Fenerbahçe müsabakası, TSİ 21.00'de başlayacak ve Smart Spor'dan naklen yayınlanacak.

FENERBAHÇE'NİN YENİ SEZON FORMALARI TANITILDI; 110 YILLIK TUTKU

Fenerbahçe Futbol Takımı'nın yeni sezonda giyeceği formalar tanıtıldı.

Fenerbahçe Kulübünün internet sitesinden yapılan açıklamada, yeni sezon formaları için hazırlanan kampanya için kulübün 110. yılını yaşamasının

gururuyla sloganın, "110 Yıllık Tutku" olarak belirlendiği bildirildi.

Tanıtım kapsamında, 2016-2017 sezonu Fenerbahçe formaları ilk kez, Dünya Fenerbahçeliler Günü olan 19.07'de (yarın) Fenerium mağazaları,

www.fenerium.com.tr, adidas yetkili satış noktaları ve shop.adidas.com.tr/fenerbahce adresinde satışa sunulacak. Sarı-lacivertli takımın yeni sezonda giyeceği 110. Yıl Efsane Çubuklu Forma'da, takımın efsane oyuncusu Lefter Küçükandonyadis ile birlikte anılan döneme ait çubuklu formadan esinlenildiği ve çubukların hafifçe daraltılarak kullanıldığı kaydedildi.

Yeni sezondaki 110. Yıl Deplasman Forması'nın ise bir yıllık aradan sonra beyaz ağırlıklı tasarımla beğeniye sunulduğu, üçüncü formanın da hem iç hem

dış saha alternatifi olarak belirlendiği ve İstanbul'un gece siluetinden etkilenilerek hazırlandığı ifade edildi. Fenerbahçe yetişkin formaları 155, genç formaları 120 ve çocuk formaları da 110 liradan satışa çıkarılacak.

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2016.07.18 18:57 - Son Güncellenme: 2016.07.18 18:57 - HABER MERKEZİ
A