Fenerbahçe lige döndü

Fenerbahçe lige döndü

Türkiye Kupası'nda Eskişehirspor ile 1-1 berabere kalan Fenerbahçe, ligde oynayacağı Gençlerbirliği karşılaşmasının hazırlıklarına başladı.

2013.04.18 16:20 - Son Güncellenme: 2013.04.18 16:20 - Spor - HABER MERKEZİ
A
Fenerbahçe lige döndü

Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında, 21 Nisan Pazar günü deplasmanda Gençlerbirliği ile karşılaşacak Fenerbahçe, bu maçın hazırlıklarına başladı. Bir süredir takımdan ayrı olarak Salih Uçan, antrenmanın tamamında takımla birlikte çalıştı.

Teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde, Can Bartu Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmanda Sarı - Lacivertli futbolcular, koşu, ısınma ve koordinasyon hareketleriyle başladıkları çalışmayı, dar alanda yapılan çift kale maçla noktalandı. Dün akşamki Eskişehirspor maçının on birinde başlayan oyuncular ise rejenerasyon çalışmalarıyla antrenmanı tamamladı.

Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final maçı hazırlıkları kapsamında gerçekleştirilen son antrenmanda sol ayak bileği burkulan kaleci Mert Günok tedavi olurken, sol arka adalesinde ağrısı olan Recep Niyaz ile sağ kasık bölgesinde sertleşme olan Sezer Öztürk antrenmanı özel program eşliğinde tamamladı. Emre Belözoğlu ise çalışmalarını takımdan ayrı olarak özel program ile sürdürdü.

Gençlerbirliği maçı hazırlıkları, yarın (19 Nisan) yapılacak antrenmanla devam edecek.

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2013.04.18 16:20 - Son Güncellenme: 2013.04.18 16:20 - HABER MERKEZİ
A