Fenerbahçe'den Emre Belözoğlu açıklaması!
Fenerbahçe Kulübü, Emre Belözoğlu'na Mudanya feribotunda bir grubun saldırmasının ardından açıklama yaptı.
2015.05.14 16:10 - Son Güncellenme: 2015.05.14 16:48 - Spor - HABER MERKEZİ
İLGİLİ VİDEO
Emre Belözoğlu ve Beşiktaş taraftarları arasında kavga yaşandı-2
İLGİLİ VİDEO
Emre Belözoğlu ve Beşiktaş taraftarları arasında kavga yaşandı
Fenerbahçe Kulübü, Emre Belözoğlu'na Mudanya feribotunda bir grubun saldırmasının ardından açıklama yaptı.
Sarı-lacivertlilerin açıklamasında Beşiktaşlılar'ın Emre Belözoğlu'na 20 numara demesine vurgu yapılarak, "Kaptanımıza yönelik saldırıda failler kadar bu olaya azmettirenlerin de cezalandırılması gerekmektedir. Fenerbahçe-Beşiktaş derbisi sonrası kaptanımızı "20 numara" çığırtkanlıklarıyla hedef gösterenler ve ekranlardan kin kusanlar gelinen noktada eserleriyle gurur duyabilirler" ifadeleri kullanıldı.
İşte Fenerbahçe Kulübü'nün "Şiddetle Kınıyoruz" başlıklı o açıklaması...
"Fenerbahçemize yönelik hain ve kahpe saldırılara bugün bir yenisi daha eklenmiştir.
Rize dönüşü silahlı toplu katliam girişiminden ve Ankara'da Fenerbahçe Şubesi'ne yapılan palalı taşlı saldırıdan sonra bugün de futbol takımımızın kaptanı Emre Belözoğlu fiziki saldırıya uğramıştır.
Özel bir işi için Bursa'ya gitmek üzere Eskihisar'dan feribota binmeye hazırlanan kaptanımızın aracının etrafı üzerinde Beşiktaş forması ve ürünleri olan futbol teröristleri tarafından sarılmış, önce küfürlü sonra da fiziki saldırı gerçekleşmiştir.
Kaptanımız Emre Belözoğlu şans eseri olayda ciddi bir yaralanma yaşamamış, konu adli mercilere intikal etmiş ve gerekli hukuki işlemler başlatılmıştır.
Kamuoyu bilmelidir ki bu sezon Fenerbahçemize yönelik hain ve kahpece saldırılar zincirinin bu son halkası artık Fenerbahçe Spor Kulübü'nün sabrının sınırlarını aşmıştır.
Fenerbahçemize yönelik saldırılarda faillerin bulunup adalet önüne çıkartılamayışı yeni saldırılara zemin hazırlamakta ve yeni olaylar için suçlulara cesaret vermektedir.
Kaptanımıza yönelik saldırıda failler kadar bu olaya azmettirenlerin de cezalandırılması gerekmektedir. Fenerbahçe-Beşiktaş derbisi sonrası kaptanımızı "20 numara" çığırtkanlıklarıyla hedef gösterenler ve ekranlardan kin kusanlar gelinen noktada eserleriyle gurur duyabilirler.
Fenerbahçe, Türk Sporunun ve Türk Futbolunun asırlık bir çınarı, ülkemizin en büyük sivil toplum kuruluşudur. Bilinmelidir ki kulübümüze, şubelerimize ve sporcularımıza yapılan her saldırı Fenerbahçe Spor Kulübü'ne yapılmış demektir.
Fenerbahçe Spor Kulübü olarak bu sezon kulübümüze yapılan tüm bu saldırıları bir kez daha şiddetle kınıyor, faillerin derhal bulunmasını ve azmettiricileriyle birlikte ivedilikle adalet önüne çıkartılmasını bekliyoruz."