Fenerbahçe'de gözler UEFA'ya çevrildi

Fenerbahçe'de gözler UEFA'ya çevrildi

Şampiyonlar Ligi ön eleme maçında Fenerbahçe'nin kendi evinde oynadığı Shakhtar Donetsk maçında yasaklı madde kullandığı daha önceden tespit edilen Brezilyalı futbolcu Fred hakkındaki karar bugün verilecek.

2015.08.03 10:55 - Son Güncellenme: 2015.08.03 10:55 - Spor - HABER MERKEZİ
A
Fenerbahçe'de gözler UEFA'ya çevrildi

Fenerbahçe ile Ukrayna ekibi Shakhtar Donetsk arasında oynanan UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme maçında yasaklı madde kullandığı tespit edilen Fred'in sahada yer alması maça damga vurmuştu. Fred için bugün UEFA'nın karar vermesi bekleniyor. Copa America'da yasaklı madde kullandığı tespit edilen Fred hakkında Brezilya Futbol Federasyonu, Fred'in doping yaptığını açıklamıştı.
Sarı-lacivertli kulüp, bu konuyu UEFA'ya taşımış ve Shakhtar'ın bilinçli bir şekilde dopingli oyuncu oynattığı gerekçesiyle 3-0 hükmen yenik sayılmasını talep etmişti.
UEFA bugün yapacağı toplantının ardından Fred hakkındaki kararını açıklayacak.

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2015.08.03 10:55 - Son Güncellenme: 2015.08.03 10:55 - HABER MERKEZİ
A