Fenerbahçe'de forvet alternatifi bol

Fenerbahçe'de forvet alternatifi bol

Oscar Cardozo transferinin gerçekleşmemesi durumunda Fenerbahçe'de, alternatif transfer listesi oldukça kabarık.

2013.06.17 10:57 - Son Güncellenme: 2013.06.17 10:57 - Spor - HABER MERKEZİ
A
Fenerbahçe'de forvet alternatifi bol

 Fotomaç gazetesinin haberine göre, golcü transferinde Oscar Cardozo'yu listesinin başına yazan Fenerbahçe, bu transferin gerçekleşmeme ihtimalini de gözardı etmiyor. Sarı-lacivertliler, Cardozo'nun alternatiflerini de belirledi.

Listede yer alan o isimlerin başında Vitesse'de top koşturan Fildişi Sahilli Wilfried Bony, Premier Lig'den düşen QPR'ın Fransız golcüsü Loic Remy ve Fiorentina'nın Boşnak oyuncusu Adem Ljajic olduğu ileri sürüldü.

Galatasaraylı Ujfalusi'nin Galatasaray'la olan son alacak işlemlerini halletmek üzere 15 gün önce Türkiye'ye gelen menajerinin, Bony için Fenerbahçe ile görüştüğü belirlendi. Wilfried'in konuşulan bonservis bedelinin 15 milyon avro civarında olduğu öğrenildi.

Remy ile teması ise geçen hafta Kadlec transferi için Almanya'da bulunan Hasan Çetinkaya'nın gerçekleştirdiği, Çetinkaya'nın Köln'de oyuncunun menajeri Frederic Guerra ile buluştuğu tespit edildi. 

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2013.06.17 10:57 - Son Güncellenme: 2013.06.17 10:57 - HABER MERKEZİ
A