Fenerbahçe - BATE muhtemel 11'leri

Fenerbahçe - BATE muhtemel 11'leri

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi 2. tur rövanş maçında bugün evinde Belarus'un BATE Borisov ekibiyle karşılaşacak.

2013.02.21 20:46 - Son Güncellenme: 2013.02.21 20:46 - Spor - HABER MERKEZİ
A
Fenerbahçe - BATE muhtemel 11'leri

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi 2. tur rövanş maçında bugün evinde Belarus'un BATE Borisov ekibiyle karşılaşacak. Şükrü Saracoğlu Stadı'ndaki mücadeleyi Fransız hakem Antony Gautier yönetecek.


Saat 22:05'te başlayacak ve Star TV ekranlarından naklen yayınlanacak mücadeleyi Sporx Canlı Anlatım Servisi farkıyla takip edebilirsiniz. Dilerseniz twitter üzerinden yaptığınız yorumların sonuna #sporxcanli etiketini ekleyerek yorumlarınızın canlı anlatım sayfasında görünmesini sağlayabilirsiniz.

Fenerbahçe'de sürpriz bir gelişme olarak, Mehmet Topuz'un maç kadrosundan çıkartıldığı öğrenildi.

F.BAHÇE İÇİN TARİHİ MAÇ
UEFA Avrupa Ligi'nde 21 Şubat Perşembe günü BATE Borisov'la Kadıköy'de tur mücadelesi verecek olan Fenerbahçe, Şükrü Saracoğlu Stadı'nda tur atlaması durumunda kendi tarihinde bir ilki gerçekleştirecek. Avrupa kupalarında en büyük başarısını 2007-08 sezonunda Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale ve 1963-64 sezonunda Kupa Galipleri Kupasında çeyrek finale (son 8 takım) kalarak yakalayan Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi eski adıyla Uefa Kupasında ise son 16 takım arasına giremedi. Bate Borisov'u elemesi halinde Fenerbahçe bu kupada en iyi derecesine ulaşacak.

KADIKÖY'DE 1 GALİBİYET
Fenerbahçe Aykut Kocaman döneminde sahasında oynadığı 7 Avrupa kupası maçında 1 kez galip geldi. Sahasında bu sezon Avrupa Ligi grup maçında AEL Limassol'u 2-0 yenen sarı-lacivertli takım diğer 6 maçta 4 beraberlik 2 yenilgi aldı. Fenerbahçe 7 maçın sadece 1 tanesinde gol yemedi ve bu karşılaşmayı galip bitirdi.

İLK KEZ SEYİRCİSİZ
UEFA Avrupa Ligi 2. tur rövanşında yarın BATE Borisov'u konuk edecek Fenerbahçe Futbol Takımı, Kadıköy'de ilk kez cezası nedeniyle bir Avrupa sınavında boş tribünler önünde mücadele edecek. Türkiye'de seyircisiz oynama cezası aldığı toplam 19 maçın 10'unda taraftarından yoksun kalan, 9 maçta ise kadınlar ve çocukların doldurduğu tribünler önünde mücadele eden sarı-lacivertli ekip, bu maçların 13'ünü kazandı, 4 kez berabere kaldı, 2 kez de yenildi.

KALDIRIM TRİBÜNÜ
Fenerbahçe'de BATE Borisov maçı öncesi sarı-lacivertli taraftarlar ilginç bir gösteriye imza atacak. UEFA'nın verdiği ceza sebebiyle seyircisiz oynanacak maç öncesi takımlarına moral vermek isteyen ve maçı stattaymış gibi izlemeyi planlayan taraftarların Kadıköy Belediyesi'ne yaptığı girişim olumlu sonuçlandı. Kadıköy Belediyesi'nden yapılan açıklamada stadın dere tarafında 48 metrekarelik bir led ekran kurulacağı ve taraftarların maçı buradan izleyebileceği duyuruldu. Fenerbahçe'de taraftar dernekleri seyircisiz oynanacak maçta adına "Kaldırım Tribünü" verdikleri bir organizasyon yaparak stadın dışında takımlarını destekleyecekler...

CANER SOLA SOW ORTAYA
Fenerbahçe'de Emre'nin Avrupa'da oynamayışı, Meireles'in de cezası nedeniyle kadroda zorunlu değişiklik olacak. Cristian Baroni'nin orta alana çekilmesi ve Caner Erkin'in ilk 11'e alınması bekleniyor. Moussa Sow ise Webo'nun hemen arkasında görev yapacak. Senegalli futbolcunun az da olsa ağrısının olduğu ancak Bate Borisov maçında forma giyeceği bildirildi. Afrika Kupası'ndan dönen Yobo da Bekir'in cezalı olması nedeniyle formasına yeniden kavuşacak.

MUHTEMEL 11'LER
FENERBAHÇE
Volkan
Gökhan
Yobo
Egemen
Hasan Ali
Cristian
Mehmet Topal
Caner
Kuyt
Sow
Webo
BATE
Gorbunov
Radkov
Yurevich
Filippenko
Bordachov
Hleb
Volodko
Baga
Olekhnovich
Rudik
Rodionov
SAAT: 22:05
YAYIN: Star TV & Sporx Canlı Anlatım
STAT: Şükrü Saracoğlu
HAKEM: Antony Gautier

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2013.02.21 20:46 - Son Güncellenme: 2013.02.21 20:46 - HABER MERKEZİ
A