FENARİ KİTABEVİ AÇILDI

FENARİ KİTABEVİ AÇILDI

Bursa'da yeni açılan Fenari Kitabevi, alışverişe gelen müşterilerine kitap hediye etmek isteyen esnaf için kampanya başlattı. Toplu alımlarda fiyatı 50 kuruş ila 1 liraya kadar düşen kitaplar büyük rağbet görüyor.

2011.02.27 10:50 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - Eğitim - HABER MERKEZİ
A
FENARİ KİTABEVİ AÇILDI

Fenari Kitabevi, Uzunçarşı'daki Fidan Han'da faaliyete başladı. Hakikat yayınlarının satışa sunulduğu Fenari Kitabevi, açılışa özel bir promosyon başlattı. Alışveriş yapan müşterilerine kitap hediye etmek isteyen esnafa çok özel tenzilat yapan Fenari Kitabevi'nin açılışına çok sayıda davetli katıldı. Toplu alımlarda fiyatı 50 kuruş ile 1 liraya kadar düşen eserlere kitap kurtları büyük ilgi gösterdi.
Açılışa katılan İhlas Holding Bursa Bölge Temsilcisi Recep Kayalı, kitabevi işletmecisi Faruk Dinçbaş'a hayırlı olsun dileklerinde bulundu. 

Diğer Eğitim Haberleri için tıklayın


2011.02.27 10:50 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - HABER MERKEZİ
A