Fedakar öğretmenler iş başında

Fedakar öğretmenler iş başında

EĞİTİM yılı sona erdi ancak öğretmenlerin mesaisi sürüyor. Seminer dönemi nedeniyle okulda mesaiye devem eden Kayseri Sahra Galip Özsan İlk ve Ortaokulu öğretmenleri okula gelen yeni sıraları kamyonlardan indirip, içeriye taşıdı.

2016.06.29 15:07 - Son Güncellenme: 2016.06.29 15:07 - Güncel - HABER MERKEZİ
A
Fedakar öğretmenler iş başında

 

Kayseri'nin Talas ilçesinde bulunan Sahra Galip Özsan İlk ve Ortaokulu'nda eğitim-öğretim sona erdi ancak öğretmenlerin mesaisi devam ediyor.

Diğer öğretmenler gibi 1 Temmuz 2016 tarihine kadar seminer çalışmaları için okuldaki mesailerine devam eden öğretmenlerin, okula gelen yeni sıraları da kendilerinin taşıması dikkat çekti. 300 sırayı kamyonlardan indiren öğretmenler, yeni eğitim yılı için gelen sıraları taşıyarak eğitime yönelik katkılarını sürdürdü. Öğretmenleri sıra taşırken görenler ise, "Fedakar öğretmenler iş başında" yorumunu yaptı.

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2016.06.29 15:07 - Son Güncellenme: 2016.06.29 15:07 - HABER MERKEZİ
A