Feci kaza! Otomobil demir yığınına döndü
Erzincan-Erzurum karayolu Yedisu kavşağı mevkiinde feci bir kaza yaşandı. Jandarma personelinin kullandığı otomobil tıra arkadan çarptı. Feci kazada otomobil hurdaya döndü.
2025.11.10 08:32 - Son Güncellenme: 2025.11.10 08:32 - Güncel - İHA
Erzincan-Erzurum karayolu Yedisu kavşağı mevkiinde yeni aldığı otomobiliyle seyir halinde olan jandarma personeli, tıra arkadan çarptı. Çarpışmanın etkisiyle otomobil adeta demir yığınına dönerken, sürücü olay yerinden yaralı olarak çıkarıldı.
SÜRÜCÜ YARALI OLARAK KURTARILDI
İhbar üzerine bölgeye sağlık, jandarma ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerince ilk müdahalesi olay yerinde yapılan yaralı sürücü, Erzincan Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Kaza sonrası jandarma ve polis ekipleri, olay yerinde incelemelerde bulunarak trafik akışını kontrollü şekilde sağladı.