Feci kaza! Kafa kafaya çarpıştılar: 4 ölü, 6 yaralı
Muğla'da Yatağan-Kavaklıdere Karayolu Kavak Mahallesi Tilkiler mevkiinde iki otomobilin kafa kafaya çarpıştığı kazada 1'i çocuk 4 kişi hayatını kaybetti, 6 kişi ağır yaralandı.
2017.08.04 00:15 - Son Güncellenme: 2017.08.04 01:35 - Güncel - HABER MERKEZİ
İLGİLİ VİDEO
Feci kaza! Kafa kafaya çarpıştılar: 4 ölü, 6 yaralı
Muğla'nın Yatağan ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 4 kişi hayatını kaybetti, 6 kişi ise yaralandı.
Kaza, Yatağan - Kavaklıdere yolunun 15'inci kilometresi Kavak Mahallesi mevkiinde meydana geldi.
Edinilen bilgiye göre, iki aracın kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen kazada 3 kişi olay yerinde, 1 kişi ise kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
Muğla'daki çeşitli hastanelere kaldırılan 6 yaralının da durumlarının ağır olduğu öğrenildi. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.
Ölenlerin ve yaralıların yakınları olay yerinde sinir krizi geçirdi.

KİMLİKLERİ BELLİ OLDU
Araçların hurdaya döndüğü ve can pazarının yaşandığı kazada ölenlerin Duraniye Kıroğlan, hamile olan gelini Derya Kıroğlan ve torunu Mertcan Kıroğlan ile Yasemin Sağlam olduğu belirlendi. Kazada hayatını kaybeden dört kişinin cenazeleri Yatağan Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Acı haberi alarak olay yerine gelen ölü ve yaralıların yakınları sinir krizi geçirdi. Hastanede tedavileri süren 5 kişinin hayati tehlikelerinin devam ettiği, 3 yaşındaki Abdullah Yiğit Sağlam'ın ise hayati tehlikesi olmadığı öğrenildi.

