Fatih Terim F.Bahçeli yıldızı istiyor

Fatih Terim F.Bahçeli yıldızı istiyor

Kulübeye mahkum olan 'Nöbetçi Golcü' lakaplı futbolcunun sözleşmesini inceleten Fatih Terim, şartların uygun olması durumunda, alınması için düğmeye basacak.

2012.03.20 11:12 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - Spor - HABER MERKEZİ
A
Fatih Terim F.Bahçeli yıldızı istiyor

Derbi maçın yankıları süredursun, futbol kulisleri sürpriz bir transfer dedikodusu ile çalkalanmaya başladı. Günlerdir kulaktan kulağa dolaşan söylentilerin tarafları, tahmin edileceği üzere G.Saray ile F.Bahçe...

Ortaya koyduğu performansla lig şampiyonluğunun 1 numaralı favorisi konumuna gelen Sarı-Kırmızılıların, ezeli rakiplerinin golcüsü Semih Şentürk'e kanca attığı belirtildi. Halen Johan Elmander, Milan Baros ve Necati Ateş'ten oluşan bir forvet hattına sahip olan teknik direktör Fatih Terim'in, Milli Takım'dan talebesi olan Semih'in transferini çok istediği ve bunun için de nabız yokladığı ifade edildi.

Terim'in, 'Nöbetçi Golcü' lakaplı milli futbolcunun sözleşmesini incelettiği ve şartların uygun olması durumunda bu dev transferin gerçekleşmesi için düğmeye basacağı kaydedildi.

KADROYA BİLE ALINMIYOR

Önce Henry Bienvenu, ardından Moussa Sow transferleriyle ilk 11'deki yerini tamamen kaybeden ve bazı maçlarda kadroya dahi alınmayan Semih Şentürk'ün, böyle devam etmesi durumunda sezon sonu F.Bahçe'den ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Milli futbolcunun, yakın çevresine konu ile ilgili olarak, 'Ben F.Bahçe altyapısından yetişen bir futbolcuyum. Normal şartlarda kulübümden ayrılmam söz konusu dahi olamaz. Ancak, istenmediğim yerde durmayacağımı da herkesin bilmesi gerekir. Eğer ben kulübüme faydalı olamayacaksam, neden kalayım ki' dediği öğrenildi.

1999 yılından bu yana F.Bahçe forması giyen Semih Şentürk, geçtiğimiz mayıs ayında 3 yıllık sözleşme yenilemişti. 29 yaşındaki futbolcuya ilk yıl için 1 milyon 750 bin TL ödeyecek olan Sarı-Lacivertli kulüp, sonraki her yıl bu rakama 50 bin TL zam yapacak.

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2012.03.20 11:12 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - HABER MERKEZİ
A