Fatih Terim'e Inter'den teklif

Fatih Terim'e Inter'den teklif

Calciomercato sitesi, Lacivert-Siyahlı kulübün sahibi Moratti'nin G.Saray'ın hocasına teklifte bulunduğunu yazdı.

2012.03.20 11:02 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - Spor - HABER MERKEZİ
A
Fatih Terim'e Inter'den teklif

İtalya'nın önde gelen spor sitelerinden calciomercato.com, Galatasaray'ın teknik direktörü Fatih Terim'in İnter'in sahibi Massimo Moratti'nin yeni sezon için Terim'e teklifte bulunduğu ve yıllık 3.5 milyon euro önerdiğini yazdı.

MORATTi DEVRİMİ FATİH TERİM İLE GERÇEKLEŞTİRECEK
İtalyan sitesinde Gianluca Minchiotti imzalı yayınlanan haberde, Moratti'nin Lacivert - Siyahlı takımda yapmayı düşündüğü devrimi Fatih Terim'le gerçekleştirmeyi planladığı belirtildi. Moratti ile bire bir görüşen Terim'in de, İtalyan kulübüne prensip olarak "Evet" dediği ancak iki tarafın Spor Toto Süper Lig'in bitmesini beklediği kaydedildi. Buna rağmen İnter'in sahibinin dedikoduya mahal vermemek için bir an önce açıklama yapmak istediği ifade ediliyor.

İNTER'İN GELECEK SEZON PLANI
Calciomercato, Mourinho ve Mancini gibi karakterini sahaya yansıtan bir teknik direktör arayan Massimo Moratti'nin Benitez, Leonardo, Ranieri ve Gasperini gibi İnter'i tehlikeli bir döngüye sürükleyen hocalardan kaçındığı ve Fatih Terim'de karar verildiği  dikkat çekti. Site ayrıca Moratti'nin genç yıldızlar ve deneyimleriyle güven veren futbolcuları bir araya getirip, İnter'i gelecek sezon kimsenin eleştiremeyeceği bir noktaya getirmek istediğine yer verdi.

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2012.03.20 11:02 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - HABER MERKEZİ
A