Fatih Terim: Bugün bir tuzağa düşürüldük

Fatih Terim: Bugün bir tuzağa düşürüldük

Süper Lig'in 28. haftasında deplasmanda Ankaragücü'ne 2-1 mağlup olan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, maçtaki hakem yönetimine tepki göstererek, "Bugün bir tuzağa düşürüldük" açıklamasında bulundu.

2021.03.03 22:04 - Son Güncellenme: 2021.03.03 22:05 - Spor - HABER MERKEZİ
A
Fatih Terim: Bugün bir tuzağa düşürüldük

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, 2-1 mağlup oldukları Ankaragücü maçının ardından sert açıklamalarda bulundu.

Terim, "Oyuna iyi başladık, ilk 5 dakikada da öne geçebilirdik. Sonra tekrar oyunun kontrolü bizdeydi. Böyle oyunlarda öne geçememek, bütün akışı değiştirir. Atamadık. Devreye golsüz girmek bizim için hiç hoş olmadı bu kadar pozisyon bulmamıza rağmen. Geçen sene Beşiktaş maçında Vida'nın vücudundan sekerek eline çarpan topu Cüneyt Çakır bize öyle bir izah etti ki, biz neredeyse hocadan özür dileyecektik. Şimdi kendisi de VAR'da duruyor. Pozisyonu vermediğinde istediğin gibi izah et. İki gün evvel VAR'daydı değil mi Cüneyt Çakır? Bugün niye tekrar VAR'da apar topar? Orada skandal bir karara imza atılmış. Hiç çağırma, müdahale etme yok. Hele hele çok yazık. Mostafa Mohamed'in kırmızı kartı çok yazık. Mağlubiyeti hiçbir zaman hakemlere yormadım ama bugün bir tuzağa düşürüldük diye düşünüyorum. Galatasaray'a daha kolay veriliyor. Bizim iyi veya kötü oyunumuz kimseyi ilgilendirmez ama doğru ve yanlış kararlar herkesi ilgilendirir. 

VAR'daki, korkusundan Cüneyt abisini çağıramaz. O, onu çağırmaz. Bizim yüreğimiz her şeye yeter. Biz yine tribünlerle oynadık. Biz kime gidersek seyirciyle oynuyoruz ama biz her şeye uyuyoruz. Kimseye de tek kelime etmiyoruz. Gözlemci ve temsilciyle konuştum kuralı tam öğrenmek için. Galatasaray maçlarında böyle oluyor. Bizim oyunumuzu kritik edebilirler. Ankaragücü'nün mücadelesini saygıyla karşılıyorum ve tebrik ediyorum ama Allah rızası için, biz kronometre tutuyoruz. 3 dakika 1 saniye sadece Mohamed'in atılışı. 6 dakika mı? Futbolu bize öğretmeye kalkmasınlar. Biz bunları çok yaşadık. Allah'a şükür hepsinin altından kalktık. Arada bir mağlubiyet olacak. Türkiye'de hakem mi kalmadı? Apar topar geldi Cüneyt Çakır. 2 gün evvel maç yönetti. Halil Umut Meler, geçen sene 10 dakika verdin 3-1'lik maçta. Yarış devam ediyor. Biz de devam ediyoruz. Zaten benim TFF ve kurullarıyla alakalı duygularımı biliyorsunuz. Onu bir daha aktarmama gerek yok." şeklinde konuştu.

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2021.03.03 22:04 - Son Güncellenme: 2021.03.03 22:05 - HABER MERKEZİ
A