Fatih Portakal'dan dikkat çeken CHP iddiası!

Fatih Portakal'dan dikkat çeken CHP iddiası!

Gazeteci Fatih Portakal, Kemal Kılıçdaroğlu ile diğer ittifak üyesi partilerin liderlerine istifa çağrısında bulundu. "Ben artık sizin arkanızdan gelmem. Sizin o koltukta oturmamanız gerekiyor. Çünkü seçmeni tekrar ayağa kaldıramazsınız" dedi. Portakal, İmamoğlu'nun partideki iki isimle çalışmak istemediğini görüşmede Kılıçdaroğlu'na söylediğini iddia etti.

2023.06.02 08:32 - Son Güncellenme: 2023.06.02 08:36 - Siyaset - HABER MERKEZİ
A
Fatih Portakal'dan dikkat çeken CHP iddiası!

Sözcü TV Anchorman'i Fatih Portakal, 14 ve 28 Mayıs seçimlerinin bitmesinden sonra CHP'de MYK üyelerinin istifa etmesini canlı yayında değerlendirdi.

"KİMSE SİZİN ARKANIZDAN GİTMEZ EN AZINDAN BEN GİTMEM ARTIK" 

Kılıçdaroğlu ile beraber Meral Akşener ve diğer Millet İttifakı liderlerinin de değişmesini söyleyen Fatih Portakal şu şekilde konuştu:

"O koltukta oturursanız seçmeni tekrar ayağa kaldıramazsınız. 80 yaşında bu seçmeni ayağa kaldırmanız mümkün değil. Kimse sizin arkanızdan gitmez en azından ben gitmem arkanızdan artık. Neden gideyim seçimi kaybetmişsiniz artık. Siz faturayı MYK'ya kesiyorsunuz hayır bunun riskini almak zorundasınız. Bakıyorsunuz Millet İttifakı'nın liderlerine yenildiler hiç biri sorumluluğu almıyor almak zorundasınız. Bahane üretmeyeceksiniz. Sizin o koltuğunu terk etmeniz gerekiyor bir formül bulmanız gerekiyor. Bunu her mecrada dile getireceğim"

"BİZİ ÜZENLER DEĞİŞİM İSTEYENLERİ ÜZENLER, O UMUDU BOŞA ÇIKARANLAR"

"Sayın Kemal Kılıçdaroğlu siz seçime girerken diktatörlükten bahsettiniz. Bu koltuklarda uzun süre oturulmasının yarattığı rahatsızlıklarında bahsettiniz. Şu anda kendi koltuğunuzu kaybettiğiniz halde bırakmıyorsunuz. Meral Hanım için de geçerli muhalefet için de. Hiçbiri koltuğu bırakmıyor. Değişim diyorsunuz bu partilerde de olmalı. Sayın yenilenler, Millet İttifakı liderleri. Bizi üzenler değişim isteyenleri üzenler. O umudu boşa çıkaranlar. Siz arkanızdan nasıl kitleleri bundan sonra sürükleyeceksiniz. Ben gelmem arkanızdan neden geleyim seçim kaybetmiş adamın arkasından. Taze kanın arkasından giderim kim gelecekse. Dilim döndüğünce bunu dile getirmeye devam edeceğim. Zekamla dalga geçmek üzeresiniz ama geçirmem."

"İMAMOĞLU MYK'DA İSTEMEDİĞİ İSİMLERİ BİLDİRMİŞ"

Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşen Ekrem İmamoğlu'nun iki isimle çalışmayı istemediğini söylediğini iddia eden Portakal, "İmamoğlu ile Kılıçdaroğlu ikinci kez görüşecekler. Ekrem İmamoğlu MYK'da istemediği isimleri bildirmiş. O isimlerden biri Seyit Torun, onunla çalışmak istemiyor anladığım kadarıyla. Diğeri de Oğuz Kaan Salıcı. Bu iki isimle çalışmak istemediği iddia ediliyor. Bunu Kılıçdaroğlu'na da dile getirmiş. Bir üçüncü isim daha var çok önemli bir isim. Ama ben teyit edemedim. O ismi de istemediği söyleniyor. Seyit Torun ve Oğuz Kaan Salıcı ile çalışmak istemediğini Kılıçdaroğlu'na da dile getirmiş." ifadelerini kullandı.

Diğer Siyaset Haberleri için tıklayın


2023.06.02 08:32 - Son Güncellenme: 2023.06.02 08:36 - HABER MERKEZİ
A