Faruk Çelik'in babası toprağa verildi

Faruk Çelik'in babası toprağa verildi

Eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı, ve AK Parti Artvin Milletvekili olan Faruk Çelik'in babası Yaşar Çelik için toprağa verilmek üzere cenaze namazı kılındı.

2023.12.24 15:49 - Son Güncellenme: 2023.12.24 21:54 - Güncel - MAHMUT VURAL
A
Faruk Çelik'in babası toprağa verildi
01:37 Faruk Çelik'in babası toprağa verildi

İLGİLİ VİDEO

Faruk Çelik'in babası toprağa verildi

MAHMUT VURAL / BURSADA BUGÜN

Eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı, ve AK Parti Artvin Milletvekili olan Faruk Çelik'in babası Yaşar Çelik 105 yaşında yaşamını yitirdi. 

Merhum Yaşar Çelik için toprağa verilmek üzere Yıldırım Beyazıt Cami'de ikindi namazına müteakip cenaze namazı kılındı.

Cenaze namazının ardından Çelik'in babası merhum Hacı Yaşar Çelik, Baruthane Mezarlığı'na defnedildi.

SEVENLERİ YALNIZ BIRAKMADI

AK Parti Artvin Milletvekili Faruk Çelik'i acılı gününde  sevenleri yalnız bırakmadı. 

Cenazeye Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Bursa Valisi Mahmut Demirtaş, Önceki Dönem Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, AK Parti Bursa Milletvekili Ahmet Kılıç, CHP Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, CHP Bursa İl Başkanı Nihat Yeşiltaş ,Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan, AK Parti Milletvekili Muhamnet Mufit Aydın ve AK Parti eski Bursa Milletvekilleri ve İYİ Parti Bursa Milletvekili Selçuk Türkoğlu ile İYİ Parti il yöneticileri katıldı. 

Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem ve Bursaspor Kulübü çelenk gönderdi.

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2023.12.24 15:49 - Son Güncellenme: 2023.12.24 21:54 - MAHMUT VURAL
A