Farah Zeynep Abdullah: Siz ne yaşıyorsunuz!

Farah Zeynep Abdullah: Siz ne yaşıyorsunuz!

TRT 1'de yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisinde İnci karakterini canlandıran Farah Zeynep Abdullah'ın diziye veda edeceği iddia edilirken, ünlü oyuncu Twitter hesabından yaptığı paylaşımla dikkat çekti.

2021.05.27 20:50 - Son Güncellenme: 2021.05.27 20:50 - Magazin
A
Farah Zeynep Abdullah: Siz ne yaşıyorsunuz!

Gerçek hayat hikayelerinden uyarlanan Masumlar Apartmanı dizisinde Ezgi Mola, Birkan Sokullu ve Merve Dizdar ile başrolleri paylaşan Farah Zeynep Abdullah'ın sezon finaline kısa bir süre kala diziye veda edeceği iddia edildi. 

"SİZ NE YAŞIYORSUNUZ"

'Madalyonun İçi' adlı romanından uyarlanan Masumlar Apartmanı dizisinde sezon boyunca İnci karakterini canlandıran Farah Zeynep Abdullah'ın kulaktan kulağa ayrılacağı iddiaları dolaşırken, ünlü oyuncu Farah Zeynep Abdullah'tan dikkat çeken bir paylaşım geldi. 

Sık sık hakkında çıkan ayrılık haberlerini yalanlayan Abdullah, Twitter'da paylaştığı mesajda, "Siz ne yaşıyorsunuz" ifadelerini kullandı.

Ünlü oyuncunun bu paylaşımıyla ayrılık haberlerine tepki gösterdiği öne sürüldü. Farah Zeynep Abdullah'ın paylaşımına kısa sürede binlerce yorum geldi. 

GİZEMLİ HAYRANINA SESLENDİ

'Masumlar Apartmanı' dizisindeki performansıyla beğeni toplayan Farah Zeynep Abdullah'a bu aralar hediye yağıyor. Sete gelen hediyelere kayıtsız kalmayan oyuncu, rol arkadaşı Esra Ruşan ile çektiği esprili bir videoyla hayranlarına teşekkür etti.

Kendisine gelen gizemli çiçekleri paylaşan Farah Zeynep Abdullah, gizemli hayranına teşekkür ederken, rol arkadaşı Esra Ruşan ise "Tüm çiçekler sana geliyor gibi davranılıyor olabilir. Günde yedi çiçek gelemez Farah" diyerek durumu sorguladı.

Ruşan, "Hediye patlamış mısır geldi, hediye çiçek geldi, az önce kahve geldi, dün de çilekler geldi. Bu nedir arkadaşım?" dedi. Farah Zeynep Abdullah ise Ruşan'a "Maşallah de!" şeklinde karşılık verdi.

Diğer Magazin Haberleri için tıklayın


2021.05.27 20:50 - Son Güncellenme: 2021.05.27 20:50 - Ali Yaşar
A