Facebook'ta sonunda bu da oldu!

Facebook'ta sonunda bu da oldu!

''Hesabım tanımadığım kişilerin eline geçer, anılarım kaybolursa'' sloganı ile başlatılan uygulama kapsamında 8 bin kişi Facebook adresini ücretsiz sigortalattı.

2013.02.21 13:17 - Son Güncellenme: 2013.02.21 13:33 - Güncel - HABER MERKEZİ
A
Facebook'ta sonunda bu da oldu!

Uygulamayı gerçekleştiren şirketin Kurumsal İletişim Müdürü Arzu Tan, AA muhabirine yaptığı açıklamada bu uygulama ile Türkiye'de bir ilke imza attıklarını belirterek, şöyle konuştu:

''Sosyal ağlar artık hemen herkesin günlük hayatının ayrılmaz bir parçası haline gelmiş durumda. Yaşamımızın en özel anlarını bu ağlar aracılığı ile sevdiklerimizle paylaşıyoruz. Bu da hepimizde, hesabımızın tanımadığımız kişilerce ele geçirilmesi ve o güne kadar yapmış olduğumuz tüm paylaşımlarımızın yani anılarımızın kaybolması ihtimaline karşı bir korku yaratıyor. Bu nedenle şirket olarak, Facebook kullanıcılarına, hem hesaplarını güvence altına alabilecekleri hem de eğlenceyi yaşayabilecekleri bir uygulama geliştirdik. Uygulamamız, hesabın ele geçirilmesini engelleyemiyor ancak böyle bir durumla karşı karşıya kalındığında kullanıcılara anılarına yeniden kavuşma imkanı sunuyor. Hedefimiz, Türkiye'deki 32 milyon kullanıcıyı şirketimizin Facebook Sigortası ile tanıştırarak hem eğlence hem de güven sunmak.''

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2013.02.21 13:17 - Son Güncellenme: 2013.02.21 13:33 - HABER MERKEZİ
A