F.Bahçe tribünlerinde kadın ve çocuk operasyonu

F.Bahçe tribünlerinde kadın ve çocuk operasyonu

Fenerbahçe Yönetimi, Manisaspor maçında tribünleri kadın ve çocuklarla doldurmak için kolları sıvadı.

2011.09.19 10:21 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - Spor
A
F.Bahçe tribünlerinde kadın ve çocuk operasyonu

Futbol Federasyonu'nun seyircisiz oynama cezasını kaldırması üzerine kolları sıvayan Fenerbahçe Yönetimi, Manisaspor maçında tribünleri kadın ve çocuklarla doldurmak için yoğun bir çalışma başlattı.

FENERBAHÇELİ KADIN TARAFTARLARDAN ŞOV
Shakhtar Donetsk ile oynanan hazırlık maçında bazı taraftarların çıkardığı olaylar nedeniyle iki maç seyircisiz oynama cezası alan sarı-lacivertliler, yeni uygulama sonrası Manisaspor sınavında Fenerbahçeli kadınların çocukları ile birlikte şov yapmasını bekliyor.

DİZİYİ BIRAK MAÇA GEL
Futbolcular, bugünden itibaren kadın taraftarlara dönük mesajlar verecek. Ayrıca futbolcuların eşleri de çocukları ile birlikte karşılaşmayı tribünlerden izleyecek.
Sarı-lacivertli renklere gönül veren kadınlara özellikle "Dizi izlemeye ara verip, ücretsiz maça gelin" çağrısı yapılacak.
Karşılaşmanın, tarihte bir ilke tanıklık edecek olması, kadınların maça ilgisini artırırken, Fenerbahçeli taraftarlar da internet ortamında bu konuda organize olmaya çalışıyor. Fenerbahçe'nin Manisaspor ile oynayacağı lig maçında 52 bin kişilik Şükrü Saracoğlu Stadı'nın tribünlerinin dolması hedeflenirken, yönetim, bu konuda gereken çalışmayı yapıp, Feneriumları hazırlıklı olmaları için uyardı.
Statta çok sayıda Fenerbahçe bayrağı dağıtılacak, çeşitli pankartlar ile kadınlar ve çocuklar sarı-lacivertli ekibe destek olacak.

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2011.09.19 10:21 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - Zeynep Çelik
A