Eylül bebek kurtuldu ama...

Eylül bebek kurtuldu ama...

Yalova'da TIR'ın ezdiği genç kadın hayatını kaybederken, 6 aylık bebeği ise tekerleğin altından burnu bile kanamadan çıktı

2016.03.31 14:00 - Son Güncellenme: 2016.03.31 14:01 - Güncel - HABER MERKEZİ
A
Eylül bebek kurtuldu ama...
01:17 Yalova'da TIR'ın çarptığı anne öldü, 6 aylık kızı Eylül kurtuldu

İLGİLİ VİDEO

Yalova'da TIR'ın çarptığı anne öldü, 6 aylık kızı Eylül kurtuldu

Edinilen bilgiye göre, Seçil İnce (26), bebeği ile birlikte bir yakınına gitmek üzere evinden çıktı. O esnada hareket halinde olan Mustafa U. (46) idaresindeki 77 EE 942 plakalı TIR, genç kadın ve bebeğini fark etmedi.

Genç kadın TIR'ın altında kalarak ağır yaralandı. O esnada bebek arabasında olan 6 aylık Eylül adlı bebek ise tekerleğin altında sıkıştı.



Çevredeki vatandaşlar tarafından aracın altından çıkarılan genç kadın ve bebek, olay yerine çağrılan ambulansla Yalova Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Genç kadın kurtarılamazken, Eylül bebeğin ise sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Kazayla alakalı tahkikat devam ediyor. 

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2016.03.31 14:00 - Son Güncellenme: 2016.03.31 14:01 - HABER MERKEZİ
A