Exxen ne zaman açılıyor? Acun Ilıcalı projesi Exxen ücreti ne kadar?

Exxen ne zaman açılıyor? Acun Ilıcalı projesi Exxen ücreti ne kadar?

Exxen abonelik ücreti ne kadar olacak? Acun Ilıcalı'nın yeni projesi Exxen ne zaman başlıyor? Soruları merak konusu oldu. Birçok ünlü ismin program yapacağı dijital platformda transferler de başladı. Peki, Exxen abonelik ücreti ne kadar? İşte detaylar...

2020.12.29 15:55 - Son Güncellenme: 2020.12.29 15:55 - Medya
A
Exxen ne zaman açılıyor? Acun Ilıcalı projesi Exxen ücreti ne kadar?

Exxen ne zaman açılıyor? Exxen abonelik ücreti ne kadar? Sorusu merak konusu oldu. Acun Ilıcalı'nın yeni dijital platformu olan Exxen'de İbrahim Büyükak, Beyazıt Öztürk, Hasan Can Kaya, Tolga Çevik, Reynmen ve Berkcan Güven gibi isimler yer alacak.

EXXEN TV ÜCRETİ NE KADAR?

Acun Ilıcalı, Reynmen ve Berkcan Güven ile yaptığı TikTok canlı yayınında platformun ilk hafta ücretsiz olacağını söylemişti.

Konuşanlar programının sunucusu Hasan Can Kaya ise Konuşanlar programının Exxen'e transferi ile ilgili Youtube kanalı üzerinden açıklamalarda bulunmuştu. Kaya, platformda herkesin ödeyebileceği çeşitli paketlerin olduğunu belirtmişti.

Exxen'in aylık ücreti ile ilgili resmi açıklamalarda bulunulmasa da farklı paketlerin olduğu ve ilk hafta ücretsiz olacağı biliniyor.

İddialara göre Exxen'in aylık abonelik fiyatı 7,99 TL olacak. Ayrıca aylık aboneliğe ek olarak yıllık abonelik seçeneği de bulunacak ve yıllık abonelikte aylık ücret 5,99 TL gibi bir fiyata denk gelecek.

Diğer Medya Haberleri için tıklayın


2020.12.29 15:55 - Son Güncellenme: 2020.12.29 15:55 - Gülcan Tekin
A