Evine gitmek nasip olmadı

Evine gitmek nasip olmadı

KASTAMONU'da bir gazinoda piyanistlik yapan 38 yaşındaki Celalettin Ot, otomobiliyle Bartın'daki evine giderken, cep telefonuyla eşini arayarak "Eve geliyorum. Yoldayım, az kaldı" dedi.

2013.02.21 13:53 - Son Güncellenme: 2013.02.21 13:53 - Yaşam - HABER MERKEZİ
A
Evine gitmek nasip olmadı

 Eşiyle konuşmaya devam eden Celalettin Ot'un direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, ırmağa yuvarlandı. Konuşma kesilince paniğe kapılan yakınları güzergah boyunca arama yaparken, yanında cep telefonu olan Celalettin Ot'un cesediyle karşılaştılar.

Kaza sabah saat 06.30 sıralarında, Bartın Derbent Köyü mevkiinde meydana geldi. Kastamonu'da bir gazinoda piyanistlik yapan Celalettin Ot, Bartın'daki evine gitmek üzere yola çıktı. Celalettin Ot, 37 HD 845 plakalı otomobiliyle Bartın'a doğru yaklaşırken eşi Ferdane Ot'u cep telefonuyla arayarak, "Bartın'a yaklaştım, eve geliyorum. Yoldayım, az kaldı" dedi.

Celalettin Ot eşiyle konuşmaya devam ederken, Bartın'a 15 kilometre kala direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, Bartın Irmağı yatağına yuvarlandı. Telefonun kapanması üzerine telaşlanan yakınları, otomobile binerek yolda kaza yapan araç olup olmadığını kontrol ettiler. Trafik ve Karayolları ekiplerini gören Ot ailesi, olay yerine geldiklerinde otomobilden fırlayan ve yanında cep telefonu olan Celalettin Ot'un cesediyle karşılaştı.

Mustafa Ot, oğlu Celalettin Ot'un kendisine teslim edilen telefonu ve eşyalarını aldı. Mustafa Ot oğlunun yolda ilerlerken gelinini aradığını, konuşurken hattın bir anda kesildiğini belirterek, "Oğlumun telefonu kesildikten sonra biz çok panik yaptık ve yol üzerinde araştırma yaptık. Ama bir şeyle karşılaşamadık. Sonra Karayolları ekipleri kazayı görmüş, biz de olay yerine geldik. Oğlum çimenlerin üzerinde yatıyordu. Gelinimle konuştuğu cep telefonu da hala yanındaydı" dedi.

Celalettin Ot'un amcası Akif Ot ise, "Celalettin eşini sabah yolda iken tam 8 defa aramış. Eşi her seferinde kapatmasına rağmen yeniden eşini aramış. Konuşurken, telefon bir anda kesilmiş. Sonra yol üzerinde ne olduğuna bakmaya geldik ve bu acı manzara ile karşılaştık" diye konuştu.

4 çocuk babası Celalettin Ot'un cenazesi olay yerinde bulunan bir şantiyenin odasında yapılan otopsinin ardından ailesine teslim edildi. 

Diğer Yaşam Haberleri için tıklayın


2013.02.21 13:53 - Son Güncellenme: 2013.02.21 13:53 - HABER MERKEZİ
A