Eve giren yılan hastanelik etti!

Eve giren yılan hastanelik etti!

Adana'nın Kozan ilçesinde bir kişi, komşusunun evinden bıçakla çıkarmak istediği yılan tarafından sokularak hastanelik oldu.

2013.06.29 11:48 - Son Güncellenme: 2013.06.29 11:49 - Yaşam - HABER MERKEZİ
A
Eve giren yılan hastanelik etti!

Edinilen bilgiye göre, Mahmutlu Mahallesi Yiğenoğlu Sokak'taki evinin mutfağında bir yılan gören Saliha Sablık komşularından yardım istedi. Komşulardan Ekrem Ersoy eline aldığı bıçakla yılanı kovalamaya başladı. Mutfağın duvarında sıkıştırdığı yılan, Ersoy'u kolundan soktu.

Otomobil ile Kozan Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Ersoy, buradaki ilk müdahalesinin ardından Adana'ya sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri ise bütün aramalara rağmen yılanı bulamadı.
Ev sahibi Saliha Sablık, "Yılan duvara sıkışmıştı. Ben de komşulara haber verdim. Bıçakla vurunca komşumun elini ısırdı. Yılan kayboldu. Ben de itfaiye ekiplerine haber verdim" dedi.
Ev sahibinin torunu Utku Gönen de, "İçeride fare kapanı vardı, onun sesi geldi. Biz de fare zannettik, merak ettik. Fare değil, yılanmış. Ben de dayıma ve komşulara haber verdim, komşular geldi. Ekrem amca bıçak ile yılana saldırdı, yılan döndü Ekrem amcayı ısırdı" diye konuştu.

Öte yandan yılanın ısırdığı Ekrem Ersoy'un sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Diğer Yaşam Haberleri için tıklayın


2013.06.29 11:48 - Son Güncellenme: 2013.06.29 11:49 - HABER MERKEZİ
A