Eve gelmeden hastanelik oldu

Eve gelmeden hastanelik oldu

Kurban Bayramı için İstanbul'dan 2 çocuğu ve eşiyle Adana'ya gelen bir kadın evine 200 metre kala kaza geçirince ev yerine hastaneye gitmek zorunda kaldı.

2013.10.14 12:42 - Son Güncellenme: 2013.10.14 12:42 - Sağlık
A
Eve gelmeden hastanelik oldu

 

Edinilen bilgiye göre olay merkez Seyhan ilçesine bağlı Döşeme Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre Fatma Çelik (27) Kurban Bayramı'nı memleketi Adana'da anne ve babasının yanında geçirmek için eşi Tuğrul Çelik'in (31) kullandığı 42 E 2471 plakalı otomobil ile çocukları Muhammet Celal (5) ile Mehmet Eren Çelik'i de (3) yanına alarak yola çıktı. Dün gece yarısı ailesine kavuşmak için yola çıkan Çelik ailesi dün akşam saatlerinde Adana'ya giriş yaptı. Ancak aile önce alışveriş yapıp daha sonra anne babasının yanına gitmek istedi. Bir süre alışveriş yaptıktan sonra D-400 karayolu Adana-Mersin istikameti Döşeme Mahallesi'ne geldiği sırada otomobilin lastiği patlayınca Tuğrul Çelik direksiyon hakimiyetini kaybederek kaldırıma çıkıp ağaca vurarak durabildi. Kaza sonrasında anne Fatma Çelik baygınlık geçirdi. Çocuklar ise ağlamaya başladı. Çevrede kazayı gören vatandaşlar hemen polise ve ambulansa haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri baygın olan kadına ambulansa alarak ilk müdahaleyi yaptı. Bu arada Tuğrul Çelik ve çocuklarda kontrolden geçirildi. Baba ve 3 yaşındaki çocukta birşey olmadığı saptanırken anne ve 5 yaşındaki çocuğun yaralandığı belirlendi. Bunun üzerine anne ve çocuk Adana Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Fatma Çelik evine 200 metre kala kaza yaptığı için ev yerine hastaneye gitmek zorunda kaldı. Bu arada annesi hastaneye giden Mehmet Eren çelik babasının kucağında gözyaşlarına boğuldu.

Polis olayla ilgili soruşturma başlatırken anne ve oğulun hayati tehlikesinin olmadığı sağlık durumlarının iyiye gittiği öğrenildi.

Diğer Sağlık ve Beslenme Haberleri için tıklayın


2013.10.14 12:42 - Son Güncellenme: 2013.10.14 12:42 - boş7
A