Estetik yaptıran Serap Paköz: Ben beleşçi değilim

Estetik yaptıran Serap Paköz: Ben beleşçi değilim

Geçtiğimiz günlerde "Fransız Askısı" yöntemi ile yüzünü gerdiren Serap Paköz, bir takipçisinin "Estetiğin bile reklamını yapıyorsunuz. Hayatınız beleş..." yorumuna sert çıktı.

2021.07.06 17:46 - Son Güncellenme: 2021.07.06 17:55 - Medya - HABER MERKEZİ
A
Estetik yaptıran Serap Paköz: Ben beleşçi değilim

Star TV'de yayınlanan 'Gerçeğin Peşinde' programında sunuculuk yapan Serap Paköz, geçtiğimiz aylarda kaşlarını kaldırtıp, yüzüne dolgu yaptırmış ve değişimiyle sosyal medyanın gündemine oturmuştu.

56 yaşındaki ünlü sunucu yeniden bıçak altına yattığını, "Benim neyim eksik ki... Biraz toparladı Cem beni, Fransız askı yaptı. Daha bir saat oldu. Aşırı şiş... Siz bir de bir hafta sonra görün" diyerek duyurmuştu. 

Sosyal medya hesabından operasyonun detaylarını anlatıp doktoruna teşekkür eden Serap Paköz'e, "Estetiğin bile reklamını yapıyorsunuz. Hayatınız beleş..." şeklinde yorum yapıldı.

Eleştirilere sert çıkan ünlü sunucu, "Ben, 'Kızım, işçinin alnının teri kurumadan, parasını ödeyeceksin' diyen bir babanın kızıyım. Bu öğretiyle büyüdüm. Beleşçilik kitabımda yazmadı, yazmaz da. Merak edenler için faturamı da koyabilirim ama o görgüsüzlük de bana göre değil! Sevgilerimle..." dedi. 

FRANSIZ ASKISI NEDİR?

Fransız askısı ameliyatsız yüz germe işlemlerinden biridir. Dinamik askı da olarak isimlendirilen bu işlem, Fransa'da geliştirildiği ve ilk bu ülkede uygulandığı için 'Fransız askısı' olarak bilinir.

Bu yüz askılama işleminde dış kısmı silikon iç kısmı polyester olan malzemelerden yapılmış esnek (dinamik) ipler kullanılabildiği gibi kalp damar cerrahisinde sıklıkla kullanılan biyouyumlu PDO iplerin askılama için geliştirilen iki ucu iğne ya da kanül sisteminin olduğu kalın kılçıklı ipliklerde kullanılmaktadır.

Diğer Medya Haberleri için tıklayın


2021.07.06 17:46 - Son Güncellenme: 2021.07.06 17:55 - HABER MERKEZİ
A